Årets medarbetare/team

Representant från Team lantbrukare från Tenhults naturbruksgymnasium tar emot priset Årets medarbetare/team.

Team lantbrukare på Tenhults naturbruksgymnasium fick under gårdagen ta emot priset ”Årets medarbetare/team” som delades ut av utbildning och kultur Region Jönköpings län vid verksamhetsområdets julfest den 19 december.

Varje år har alla medarbetare inom utbildning och kultur möjlighet att nominera medarbetare/team och evenemang som de tycker är lite utöver det vanliga. Valet av pristagare utses därefter av en jury bestående av representanter från verksamheten.

Årets medarbetare/team 2018: Team lantbrukare, Tenhults naturbruksgymnasium

För att nomineras till Årets medarbetare/team ska medarbetaren/teamet ha skapat arbetsglädje, bidragit till förbättring och utveckling, haft ett helhetsperspektiv i sitt arbete, gjort insatser utöver det vanliga samt att medarbetaren/teamet varit en god ambassadör för verksamhetsområdet.

Motiveringen till årets vinnare: ”När sommarens torka spred sig över hela Småland, när rapporterna om kris och katastrof för Sveriges bönder haglade tätt, då fanns ni på plats på jobbet för djuren, för skolan och för varandra. Ni gav aldrig upp, ni gjorde allt ni kunde och ni gjorde det tillsammans. Tack vare er arbetsinsats, kreativitet och kunskap fick skolan det grovfoder som behövdes även i år.”