Studiebesök eller prao på gymnasiesärskolan

Om du går i grundsärskolan och funderar på att plugga vidare på Tenhults naturbruksgymnasiums gymnasiesärskola är du välkommen att göra ett studiebesök och praktisera hos oss för att se och uppleva skolan på riktigt!

Besök gymnasiesärskolan

Boka gärna in ett studiebesök hos oss på gymnasiesärskolan så visar vi dig runt och berättar mer om vårt upplägg och svarar på alla dina frågor. Under höstterminen 2021 erbjuder vi följande tillfällen:
1 oktober, 12 november och 3 december kl 13.00–15.00.

Anmäl dig till: 
Mikael Rostedt via mejl mikael.rostedt@rjl.se eller mobiltelefon 072-332 23 64 eller till Birgitta Åkerblom på mobiltelefon 070-384 64 27 eller mejl birgitta.akerblom@rjl.se

Praktisera på gymnasiesärskolan

Innan du ansöker till gymnasiesärskoleprogrammet Skog, mark och djur vill vi att du gör en praktikvecka hos oss. Kommer du långväga ifrån har du även möjlighet att bo på skolans internat. Kontakta Birgitta Åkerblom, mobil 070-384 64 27 eller mejl birgitta.akerblom@rjl.se eller Mikael Rostedt via mejl mikael.rostedt@rjl.se eller mobiltelefon 072-332 23 64 så bestämmer vi mer utifrån dina önskemål och behov.

Vår gymnasiesärskoleutbildning

Inom gymnasiesärskolan erbjuder Tenhults naturbruksgymnasium programmet för Skog, mark och djur. Det är ett fyraårigt program som vänder sig till dig som vill arbeta inom lantbruk, trädgård, häst eller djurvård.

Mer information om Tenhults naturbruksgymnasiums gymnasiesärskoleutbildning.