Sommarläger för högstadieelever

Fotocollage bestående av fyra bilder. Längst upp till vänster tittar två pojkar ut från förarhytten på en hjullastare. Uppe till höger står två pojkar och två kalvar ute i en hage. Nere till vänster håller en flicka en chinchilla i handen. Nere till höger sitter en flicka med en majsorm i famnen.
Foto: Malin Petrén
Fotocollage bestående av fyra bilder. Längst upp till vänster tittar två pojkar ut från förarhytten på en hjullastare. Uppe till höger står två pojkar och två kalvar ute i en hage. Nere till vänster håller en flicka en chinchilla i handen. Nere till höger sitter en flicka med en majsorm i famnen.Bilden visar två traktorer framifrån som står uppställda på ett gärde.Bilden visar händer som håller i en ödla.Elev och chinchillaElev och killingBilden visar en hand i en traktorhytt som håller i traktorns växelspak.Bilden visar en pojke bakifrån med texten Tenhults naturbruksgymnasium på jackans rygg och en boaorm som ligger över pojkens axlar.

Välkommen att anmäla dig till sommarens roliga läger på Tenhults naturbruksgymnasium! I år erbjuder vi LANTBRUKSLÄGER och DJURVÅRDARE FÖR EN DAG.

Lantbruksläger 15–16 juni 

Gillar du DJUR, NATUR och/eller MASKINER och vill testa hur det är att bo och leva på ett naturbruksgymnasium? Inom lantbruk erbjuder vi ett tvådagars läger med övernattning på skolans internat. Lantbrukslägret brukar vara mycket populärt och snabbt bli fullbokat – så missa inte chansen att få se och uppleva Tenhults naturbruksgymnasium på nära håll, lära känna skolans personal och andra ungdomar som delar ditt intresse för djur, natur och maskiner samt testa hur det är att bo på skolans internat!
Mer information om Lantbruksläger 15-16 juni 2020 på Tenhults naturbruksgymnasium.(Extern länk)

Djurvårdare för en dag 16 juni  

För dig som ÄLSKAR DJUR! Inom skolans djurvårdsinriktning erbjuder vi ett endagsläger som vi kallar för "Djurvårdare för en dag". Här kommer du i kontakt med en mängd olika djur – allt från ormar, ödlor, sköldpaddor, fiskar och fåglar till kaniner, hamstrar, marsvin, råttor, gerbiler, getter och får. Du träffar några av våra instruktörer och tillsammans med andra djurintresserade ungdomar får du ta hand om och lära dig mer om alla djuren som bor på skolans Minizoo. 
Mer information om "Djurvårdare för en dag" 16 juni 2020 på Tenhults naturbruksgymnasium.(Extern länk)