Ansökan föreställningar för barnkulturpengen

Ansökan föreställningar för barnkulturpengen

Teater

Välkommen att anmäla era elever till Unga spiras utbud för Barnkulturpengen.

Vi bjuder varje år, via Barnkulturpengen, in en årskurs i lågstadiet och en årskurs i högstadiet till en scenkonstupplevelse. I de fall det är möjligt att turnera med föreställningen, så kommer vi gärna och spelar i er kommun. För den inbjudna åldersgruppen är föreställningen kostnadsfri. I de fall föreställningen ges i Spira, så bekostar ni själva transporten, biljetten är kostnadsfri för den inbjudna årskursen. Det finns begränsat antal platser och vi godkänner ansökningarna löpande. Ange gärna vilken veckodag och tid ni önskar komma (se information om varje föreställning).

Vi tillgodoser era önskemål i den mån det är möjligt.

Ansök om flera föreställningar

För att ansöka om gratisbiljetter till flera föreställningar skickar du in en ansökan per produktion.

Vad är Barnkulturpengen?

Genom Region Jönköpings läns barnkulturpeng får elever på låg- och högstadiet möjligheten till en gratis scenkonstupplevelse från Unga Spira varje år. Kom till Spira och ta del av en föreställning, eller så kommer vi till er!

Region Jönköpings län bjuder på entrébiljetten för föreställningen, medan eventuella transporter till och från Kulturhuset Spira bekostas av skolorna själva. Anmälan behandlas löpande. OBS: Begränsat antal platser!

Varje år bjuds en årskurs i lågstadiet- och en årskurs i högstadiet att få en scenkonstupplevelse via Barnkulturpengen. Alla barn i Region Jönköpings län omfattas av bidraget.

Varje kommun har en samordnare för Barnkulturpengen, men du som enskild lärare kan också höra av dig och boka in ett besök för din klass.

Läs mer om Barnkulturpengen och utbudet av föreställningar hos Smålands Musik & Teater. (Extern länk)

Ansök om föreställning

Ansökan för föreställning:

I mån av plats kan ni köpa biljetter till elever i andra årskurser än de inbjudna. Biljettpris är då 100kr/elev.