För oss är det viktigt att du mår bra

Förmåner i Folktandvården

Händer som håller ett par päron
Foto: Anna Wennberg

För att kunna bidra till ett bra liv för andra är det viktigt att Folktandvårdens medarbetare själva trivs med sitt arbete och sina arbetsplatser. Bra introduktion, tydliga mål, goda utvecklingsmöjligheter och förmånligt friskvårdsbidrag är något av det Folktandvården, Region Jönköpings län erbjuder för att skapa trivsel.

Det här hoppas vi ska ge dig engagemang och entusiasm: 

  • Genomtänkt yrkesanpassad introduktion både på din egen arbetsplats men också i Folktandvården och regionen som helhet.
  • Dina personliga mål matchas med vår verksamhets mål genom medarbetarsamtal, kompetensutvecklingsplaner och individuell lönesättning.
  • Generöst friskvårdsbidrag så att du kan vårda din egen hälsa.
  • Utvecklande kunskapsflöde inom vår egen organisation genom ett tätt samarbete mellan allmäntandvården och specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen.
  • Internt kursutbud, möjligheter att auskultera, utbildningar för att fördjupa och specialisera sig inom sitt yrkesområde samt chef- och ledarutvecklingsprogram.Hög standard på lokaler, utrustning och IT. Alla våra kliniker har digital röntgen och i Jönköping finns en av Europas modernaste käkkirurgiska kliniker.      

Förmåner

Att arbeta inom Region Jönköpings län har många fördelar. Ta del av de förmåner som finns inom organisationen:

Förmåner, rjl.se