Jobba på Vetlanda Folktandvård

Två medarbetare förbereder en behandling och ler in i kameran
Välkommen till oss på Vetlanda Folktandvård Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera.

Framtidens folktandvårdsklinik finns i Vetlanda. Vi har skapat en av Sveriges finaste kliniker för tandvård. Det har vi gjort för våra patienter och för oss som jobbar här.

Hos oss får du möjlighet att bidra till förändring och tillsammans arbetar vi för att behålla vår klinik i framkant. Vi som kan bli dina kollegor representerar olika åldrar och kompetenser – lång erfarenhet och färsk kunskap. Vi tror det är viktigt att du som medarbetare ständigt får utvecklas tillsammans med dina arbetskamrater. Det är då vi når det gemensamma målet – att hålla våra patienter friska i munnen hela livet.

Vår klinik utför all den moderna tandvård som våra patienter vill ha och behöver. Kliniken är helt nyrenoverad och är toppmodern med det allra senaste. Detta för med sig en mycket lättarbetad och effektiv klinik som är rolig att jobba på. För tillfället jobbar kliniken i skift, med öppettider till klockan 18.00. Det arbetssättet innebär att verksamheten jobbar delegerat och att man har en ledig fredag varannan vecka.

För oss är det viktigt att våra patienter är trygga hos oss. Det vill vi också att våra nya kollegor ska vara. Därför får våra medarbetare god handledning inom all tandvård. Vetlanda Folktandvård har även ett nära samarbete med andra närliggande kliniker, det ger oss trygghet som klinik.

Hur är det att bo i Vetlanda?

Jättebra, tycker vi själva… Vetlanda är en mysig stad som bland annat erbjuder ett rikt föreningsliv, bra shopping och en härlig natur. Staden har SF Bio för dig som gillar att se film och idrottsutövning på hög nivå för dig som önskar det. Givetvis kan du också utöva motionsidrott på något av våra fina gym eller besöka något av våra spännande turistattraktioner. En av fördelarna med Vetlanda är att du lätt hittar en bostad till rimligt pris.

Fakta om Vetlanda Folktandvård

Medarbetare

  • 27

Patientstock

  • 8 300 vuxenpatienter
  • 4 500 barnpatienter

Kontaktpersoner

Christer Edlund
Klinikchef
072-239 15 35
christer.edlund@rjl.se 

Katarina Carlsson 
Klinikkoordinator
010-243 24 03
katarina.carlsson @rjl.se