Jobba på Sävsjö Folktandvård

Hela personalen står uppställde i korridoren på kliniken och poserar in i kameran
Välkommen till Sävsjö Folktandvård Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera
Hela personalen står uppställde i korridoren på kliniken och poserar in i kameranEtt gäng med medarbetare gör morgongymnastikTvå medarbetare plockar mat från buffén i personalrummetEtt gäng medarbetare ska ut och resaTvå medarbetare under en operationTvå medarbetare poserar skämtsamt utanför ingången till klinikenEn selfie med flera av medarbetarna Sex medarbetare har möte En medarbetare förbereder inför ett besökEn kvinnlig medarbetare sitter framför datorn och ler in i kameranEn kvinnlig medarbetare sitter framför datorn och förbereder kommande besökTre medarbetare sitter i fikarummet och ler in i kameranDelar av personalen har rast ute i det fina vårvädretPersonalen står framför en stor matbuffé inne i personalrummetPersonalen sitter och äter en stor matbuffé inne i personalrummet

Välkommen till vår fina klinik i Sävsjö. Här möts du av positiva och flexibla kollegor som hjälper varandra. Under de senaste åren har vi tagit emot flera nya medarbetare, vilket har skapat en härlig kultur på kliniken.

Vi har en trivsam arbetsplats med engagerade kollegor, där alla är ytterst delaktiga i att bygga klinikens framtid.

Alla personalkategorier deltar aktivt i handledningen av nya medarbetare på kliniken. Kliniken har också varit med och utvecklat Folktandvårdens omfattande introduktionsprogram i ett nära samarbete med specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen i Jönköping.

Förutom möjlighet till god handledning driver kliniken en omfattande patientverksamhet. Medarbetare med lång erfarenhet och ett stort patientunderlag ger möjlighet för kliniken att erbjuda alla typer av behandlingar.

Vår klinik är fräscht inredd med tolv moderna behandlingsrum. 

Sävsjö är rikt på upplevelser

Sävsjö är en liten stad med naturen precis runt hörnet. Här finns möjligheter till jakt, svampplockning och avslappning. Vi har Boda Borg för leksugna, ett skyttecenter, äventyrsbad, ridhus, sporthallar och ishall. Granne med kliniken finns en liten skidbacke med lift och värmestuga.

Det finns många fina badsjöar i närheten med fikamöjligheter under sommartid. Vi har ett kulturhus med bowling och bio och som även anordnar en mängd olika föreställningar under hela året. 

Tågförbindelserna är goda både norr- och söderut. Till Jönköping, närmaste lite större stad, är det sju mil.

Fakta om Sävsjö Folktandvård

Medarbetare

  • 24

Patientstock

  • 5 200 vuxenpatienter
  • 2 300 barnpatienter

Kontaktpersoner

Anna Abelsson
Klinikchef
010-243 87 05
anna.abelsson@rjl.se

Katarina Carlsson
Klinikkoordinator
010-243 87 01
katarina.carlsson@rjl.se

Läs mer om vad Sävsjö har att erbjuda

savsjo.se(Extern länk)