Jobba på Badhuset Folktandvård Huskvarna

Ett barn behandlas av tandvårdspersonal
Välkommen till oss på Badhuset Folktandvård Huskvarna Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera
Ett barn behandlas av tandvårdspersonalTvå medarbetare under en behandlingEn patienter får efter sin behandling titta i hemliga lådan och välja en sak Två medarbetare fotas under en operation Entré och fasad på det gamla badhusetBadhusets klinikledningAkvarium i väntrummetEn medarbetare står framför sin el-cykel på väg på uppdragBild på hela kliniken utifrånEn medarbetare gör besök på en förskola  och berätta för barnen om tandvårdEn medarbetare behandlar en ung patient Två medarbetare arbetar i receptionenEtt snyggt väntrum betyder mycketEn medarbetare gör besök på en förskola och visar barnen hur tänderna ska borstas

Välkommen till vår stora, fina klinik där många kompetenser, åldrar och kulturer samarbetar mot gemensamma mål och kvalificerad omsorg om våra patienter.

Att vi har medarbetare med olika lång erfarenhet och ett stort patientunderlag gör att vi kan erbjuda alla typer av behandlingar – även mer komplicerade.  Vi ger en effektiv vård men glömmer aldrig bort att hjärtat ska vara med.  I ryggen har vi en stabil och god ekonomi. Kliniken är modernt utrustad och ger oss en trivsam arbetsplats i unika lokaler i det K-märkta badhuset. 

Huskvarna kombinerar både stads- och friluftsliv

Klinikens läge är centralt i Huskvarna, strax intill paradgatan Esplanaden med restauranger och den nyrenoverade Rosengallerian. I närheten finns också Huskvarna vårdcentrum. Huskvarna med sin närhet till Jönköping kombinerar stadsliv och friluftsliv i vackra omgivningar nära Vättern. Här finns välutbyggd skolomsorg och goda kommunikationer med orterna runtomkring och till storstäder som Göteborg och Stockholm.

Fakta om Badhuset Folktandvård Huskvarna

Medarbetare

  • 38

Patientstock

  • 10 000 vuxenpatienter
  • 6 000 barnpatienter

Kontaktpersoner

Elin Tudén
Klinikchef
010-242 56 11
elin.tuden@rjl.se 

Gunilla Runesson
Klinikkoordinator
010-242 56 06
gunilla.runesson@rjl.se