Boka ett studiebesök hos oss

Är du nyfiken på hur det är på våra kliniker? Studerar du på ett tandvårdsprogram idag och vill veta lite mer om hur det är att arbeta inom Folktandvården? Eller är du kanske studievägledare och vill introducera dina elever till tandvårdsyrket?

För dig som är tandvårdsstudent 

Läser du till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska och funderar på hur det är att arbeta på någon av våra kliniker runtom i regionen?

Vi arrangerar  gärna ett studiebesök för dig som är student och intresserad av att komma till oss på någon av våra kliniker. Du får då möjlighet att träffa några av våra anställda, prata med klinikledningen och en HR-partner. Använd kontaktformuläret nedan och ange vad du är intresserad av vid ditt besök.

PS. Du vet väl också om att vi varje år har sommarjobb ute, möjliga att söka för studenter på alla tandvårdsutbildningar? Perfekt för dig som vill prova på yrket lite innan du kommer ut efter examen. Du kan läsa mer om sommarjobben, hur du ansöker och vad lönen är här

För dig som redan är yrkesverksam 

Har du redan en svensk, eller utländsk verifierad, tandvårdsutbildning och arbetar inom tandvården idag - men är nyfiken på vad Folktandvården Region Jönköpings län kan erbjuda dig?

Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte, med studiebesök på en eller flera av våra kliniker, för att ge dig en bild av hur en vardag hos oss kan vara. 

Fyll i kontaktformuläret nedan och ange vad du skulle vilja veta mer om, så matchar vi önskemålen så gott vi kan.

För dig som är studievägledare/lärare 

Arbetar du som studievägledare eller lärare på en grundskola eller gymnasium och vill inspirera ungdomar kring deras framtida yrkesval?

Vi tar, i den mån det är möjligt, gärna emot studiebesök av klasser från gymnasium och grundskolan. De får möjlighet att träffa medabetare i olika tandvårdsyrken, klinikledning och HR-partner för att ställa frågor. 

Fyll i kontaktformuläret nedan och ange önskemål för ert besök, så återkommer vi till er. 

Obs! För den här sortens besök behövs god framförhållning, så att det kan genomföras på ett, för patienter och kollegor, smidigt och säkert sätt.

Skicka en förfrågan om studiebesök

Här kan du som är intresserad av att veta mer om Folktandvården Region Jönköpings läns arbete anmäla ditt intresse för studiebesök på någon av våra kliniker.

 

 

 

För att kunna genomföra besöket på ett säkert och smidigt sätt för våra patienter och kollegor ute i verksamheten, behöver vi ha viss framförhållning. Vi tackar för din förståelse. 

Kontakt och frågor

Har du frågor eller funderingar kan du höra av dig till vår HR-partner Clara Holmberg. 

En ung kvinna i svart tröja tittar in i kameran.

Clara Holmberg
HR-partner
clara.holmberg@rjl.se