Student

Sommarevent 2023

Varje år har vi förmånen att få ta emot studenter från hela Sverige som sommarjobbar hos oss. Det är det roligaste vi vet! För att få en bra start på din tid hos oss här i regionen vill vi välkomna dig till vår sommaraktivitet. Vi hoppas att du kan vara med!

Vi vill att alla ska få en så bra start som möjligt på sin tid hos oss, därför arrangerar vi en gemensam sommaraktivitet onsdagen den 28 juni där vi introducerar vår verksamhet och uppdrag till alla sommarjobbare, nya som gamla. Det finns också möjlighet att ställa frågor och knyta kontakter med övriga sommarjobbare och personal inom Folktandvården. 

Aktiviteten är såklart frivillig och kostnadsfri för dig som deltar - men vi vill gärna veta om du kommer eller ej. Har du redan påbörjat ditt sommarjobb hos oss så deltar du självklart under arbetstid (med bibehållen lön).

(Extern länk)

 

När: Onsdagen den 28 juni kl. 9.00 - ca 16.00

Vart: Vi samlas vid busstationen på Jönköpings resecentrum, Järnvägsgatan 4 - vid cykelgaraget.  

Hur: Vi åker gemensamt med buss till Bankeryd och Mullsjö för studiebesök, information och aktiviteter. Vill du hellre åka med egen bil till platserna vi ska besöka så kan du ange det i anmälan. 

Sista anmälningsdag är den 4 juni. 

Frågor och funderingar

Har du tankar, frågor eller funderingar kring din anställning eller sommaraktiviteten? Då kan du höra av dig till Nahal Mehrnoush Putsén, HR-partner på mail: nahal.mehrnoushputsen@rjl.se. Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!