Hos oss är varje dag kompetensutveckling

Förmåner, Jobba hos Folktandvården Jönköpings län, kompetensutveckling
Foto: Sofie Jarl

Att som medarbetare få växa och ständigt utvecklas tillsammans med sina arbetskamrater är viktigt. Det är då vi når det gemensamma målet - en friskare framtid för regionens invånare.

På våra kliniker möter patienten engagerade medarbetare med bred kompetens. Vi jobbar dagligen i en stimulerande miljö med många intressanta och spännande patientfall. Det gedigna vårdpanoramat gör att du snabbt blir duktig i din yrkesroll. För oss är det en långsiktig investering och vi söker därför dig som vill bli skicklig i din yrkesroll och har ambitionen att prestera på toppen av din förmåga. Det tror vi placerar varje medarbetare i framkant inom sitt yrkesområde.  

Två viktiga delar i vår verksamhet är forskning och utveckling

Inom vår organisation har vi ett utvecklande kunskapsflöde genom ett tätt samarbete mellan allmäntandvården och specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen. Tillsammans hjälps vi åt och lär av varandra i vardagen. 

Vi jobbar för ett tydligt ledarskap och ett aktivt medarbetarskap

För oss är en bra start på den nya arbetsplatsen viktig. Det innebär bland annat att vi erbjuder en genomtänkt yrkesanpassad introduktion. Vi har också ett stort fokus på chefs- och ledarutveckling. Vårt mål är att hitta bra ledare och chefer som kan ta Folktandvården framåt. Kanske är du en av våra framtida chefer?