Lediga jobb inom Folktandvården

Sommarjobb inom Folktandvården


Ta chansen att lära känna Folktandvården i Jönköpings län under några veckor! Vi tar gärna emot dig som studerar till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska för sommarjobb. Vi ser det som ett utmärkt tillfälle för oss att lära känna dig och för dig att få en inblick i Folktandvården, Region Jönköpings län.

Sommarjobb inför sommaren 2020 är nu stängd för ansökan. Vanligtvis är sommarjobben tillgängliga för ansökan mellan december och februari. 

Att sommarjobba hos oss

Hos oss på Folktandvården, Region Jönköpings län får du en god introduktion på kliniken. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på tillgång av personal på kliniken men också beroende på dina förkunskaper och hur långt du har kommit med dina studier.

När du har blivit erbjuden en plats hos oss så anordnar vi i början av sommaren en gemensam aktivitet för alla sommarjobbare. Här får man chansen att prata med andra som ska jobba under sommaren, kanske ska ni till och med arbeta på samma klinik! Kika på filmen ovan för att se vad vi hittade på inför sommaren 2019.

Sommarjobb för tandläkarstudenter

I första hand erbjuder vi plats för dig som är tandläkarstudent och som har avslutat termin 9. Vid mån av plats även för dig som läser termin 1-8.

Vad får jag arbeta med?

Tandläkarstudenter som avslutat termin 9 kan arbeta på tillfällig legitimation. Efter överenskommelse om sommarjobb ska du skicka in ett intyg till kliniken som styrker att du fullgjort den nionde terminen. Kliniken skickar sedan in ansökan tillsammans med intyget till Socialstyrelsen. Som tandläkarstudent på tillfällig legitimation får du arbeta som tandläkare under handledning.

Du som läser termin 1-8 arbetar som tandsköterska och får uppgifter som arbete i steril och reception, samt assistans på behandlingsrum. Profylaxarbete kan också ingå.

Vad får jag i lön?

Du som är tandläkarstudent, har avslutat termin 9 och har tillfällig legitimation har en månadslön på 27 600 kr, motsvarande heltid. Du som läser termin 1-8 har en månadslön på 20 200 kr, motsvarande heltid.

Sommarjobb för tandhygieniststudenter

Vad får jag arbeta med?

Du som inte har en tandhygienistlegitimation ännu arbetar som tandsköterska och får utföra uppgifter som arbete i steril och reception, samt assistans på behandlingsrum. Profylaxarbete kan också ingå.

Vad får jag i lön?

Tandhygieniststudenter har en månadslön på 20 200 kr, motsvarande heltid.

Sommarjobb för tandsköterskestudenter

Vad får jag arbeta med?

Du arbetar som tandsköterska och får uppgifter som arbete i steril och reception, samt assistans på behandlingsrum. Profylaxarbete kan också ingå.

Vad får jag i lön?

Tandsköterskestudenter har en månadslön på 20 200 kr, motsvarande heltid.

 

Kontaktperson för sommarjobb

Matilda Sjölin
HR-partner
matilda.sjolin@rjl.se