Värnamo sjukhus

Värnamo sjukhus
Foto: Johan Werner Avby
Värnamo sjukhusVärnamo sjukhusVärnamo sjukhusVärnamo sjukhusVärnamo sjukhus

Värnamo sjukhus är ett av Sveriges största länsdelssjukhus. Här bedrivs specialiserad vård – planerad såväl som akut – för sjukdomar och skador som inte kan utredas eller behandlas på vårdcentralerna.

Om du blir sjuk, ring i första hand 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt.

Ring nödnumret 112 om någon är svårt sjuk eller allvarligt skadad och behöver omedelbar hjälp.

Nyheter

Första spadtaget för nya lokaler för operation och intensivvård i Värnamo

Regionrådet Mia Frisk, verksamhetschefen Magnus Trofast och projektledaren Anna Skoogh, operations- och intensivvårdskliniken vid Värnamo sjukhus, tog ett gemensamt tag i spaden när bygget startade på fredagsförmiddagen 24 april 2015.

Nu har spaden satts i jorden för nya och ombyggda lokaler för operation och intensivvård i Värnamo. Investeringen på totalt en halv miljard kronor är en av de största satsningarna inom Region Jönköpings län de närmaste åren.

Välkommen till öppet hus och invigning av Familjecentralen Värnamo

Torsdag den 16 april 2015 invigs den helt nybyggda familjecentralen i Värnamo. Välkommen att fira med oss!

Nybyggd familjecentral och nyrenoverade vårdenheter på Värnamo sjukhus

Julie Thorvaldsson, vårdenhetschef för barnhälsovården, Jessica Svensson, förskolechef, och Birgitta Nystedt, vårdenhetschef för kvinnohälsovården, hälsar välkommen till den nyöppnade familjecentralen på sjukhusområdet i Värnamo. Foto: Helena Dovier

I dagarna öppnar både den helt nybyggda familjecentralen i Värnamo och den sista av de fyra nyrenoverade vårdenheterna på medicinkliniken på Värnamo sjukhus.