Vårdcentralerna Bra Livs aktiviteter under februari månad

Vårdcentralerna Bra Livs aktiviteter under februari månad

Vårdcentralerna Bra Livs aktiviteter under februarimånad.
Vårdcentralerna Bra Livs aktiviteter under februarimånad. Foto: Ulf Lindberg

Här ser du vad som händer på våra vårdcentraler runt om i länet! Aktiviteterna publiceras fortlöpande.

Bra Liv - hela livet

Hälsans vårdcentral 2 hälsar dig som är 65 år och äldre varmt välkommen till Seniorernas hus, Klostergatan 69, Jönköping och vår öppna föreläsningar om bland annat vad du kan göra själv för din hälsa.
Bra Liv - hela livet 

Informationsträff för dig som tillhör Tenhults vårdcentral

Från och med 1 mars 2018 kommer Tenhults vårdcentral och Rosenhälsans vårdcentral att ha ett nära samarbete. Vill du veta mer? Välkommen till Tenhultskolans matsal måndagen den 26 februari 2018,  klockan 17.30. 
Informationsträff 26 februari 2018

Konsten att sluta röka/snusa

Välkommen till föreläsning om "Konsten att sluta röka/snusa". Onsdagen den 28 februari 2018, klockan 14.00, Brygghörnan, Västra Järnvägsgatan 11A, i Sävsjö.
Föreläsning om konsten att sluta röka/snusa

Patientråd

Sävsjö vårdcentral och Vrigstad filial startar patientråd onsdagen den 7 februari 2018, kl. 18:00 - 19:30. Är du intresserad av att påverka din vårdcentral? Var med i vårt patientråd och dela med dig av dina synpunkter och idéer om hur vi kan göra vården bättre.
Patientråd 7 februari 2018

Mindfulness - balans i vardagen

Väster vårdcentral erbjuder kurs i mindfulness, som ger dig balans i vardagen. Du erbjuds att vara med i en grupputbildning som kan ge dig ökade kunskaper om stress, sömn och smärthantering. Begränsat antal deltagare.
Väster vårdcentral erbjuder kurs i mindfulness, som ger dig balans i vardagen

KBT via internet får många att må bättre

Öxnehaga vårdcentral erbjuder kognitiv beteendeterapi via internet mot stress, sömnproblem, ångest och depression.  Du kan välja var och när det passar dig att arbeta med din behandling.
Nu har vi börjat med KBT via internet!

Prima Liv-träffar på Norrahammars vårdcentral 2018

Välkommen till vårens Prima Liv-träffar på Norrahammars vårdcentral. Prima Liv är en mötesplats med föreläsningar, träning och social gemenskap för dig över 65 år.
Prima Liv-träffar på Norrahammars vårdcentral 2018

Aktivitetsgruppen på Norrahammars vårdcentral 2018

Du som tillhör Norrahammars vårdcentral är välkommen att delta, oavsett din ålder. Välkommen till  Norrahammar Sportcenter (bredvid Flahultsskolan) vecka 5-14, tisdag klockan 14.00-15.00.
Aktivitetsgruppen på Norrahammars vårdcentral 2018