Vaggeryds vårdcentral

Mamma som håller om sitt barn
Vårdcentralerna är goda mötesplatser i trygg miljö. Omtanken i centrum. Foto: Vårdcentralerna Bra Liv

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Vårdcentralen måndag–fredag 8.00–17.00
Laboratoriet måndag–fredag 8.00–11.30

Telefonnummer
0393-405 70

Du kan ringa 1177 för rådgivning dygnet runt.
Du kan även kontakta oss via e-tjänster på 1177 Vårdguiden.
Mottagningar, Vaggeryds vårdcentral

Vaggeryds vårdcentral - För patientens bästa!

Vårdcentralen ligger i Vaggeryd, ett växande samhälle mitt emellan Jönköping och Värnamo. Vaggeryds vårdcentral arbetar för patientens bästa, vi har god tillgänglighet och ett hälsofrämjande arbetssätt. Våra medarbetare har stor erfarenhet av att arbeta i primärvården vilket skapar en trygghet för våra patienter. 

Att vara medarbetare hos oss

Vi är ett starkt och kompetent arbetsteam på 25 personer som arbetar bland annat som läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut, undersköterska, sjukgymnast, kurator och vårdadministratör. Vi arbetar för att människor ska känna sig trygga när de besöker oss och efter ett besök hos oss ska de lämna oss med känslan av att ha blivit sedda. Att arbeta på Vaggeryds vårdcentral innebär att man trivs på sin arbetsplats. Vi har ett bra teamarbete mellan de olika yrkeskategorierna på vårdcentralen, vilket gynnar våra patienter. 
Jobba hos oss

Vår enda vinst - din hälsa

Cirka 7 000 personer har valt oss som sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo vid nästa besök.

En attraktiv fritid

Vaggeryd är ett växande samhälle och är beläget mitt emellan Jönköping och Värnamo, med cirka 35 km till båda städerna. Vaggeryd har ett utbud av affärer, banker, idrottsanläggningar med mera och här finns både grundskola och gymnasieskola. I kommunen bor cirka 13 000 invånare med cirka 4 900 invånare i Vaggeryd. Närmaste ort är Skillingaryd som också har en vårdcentral som vi samarbetar med.

Det är enkelt att förflytta sig då det finns goda möjligheter för både cykel, bil och kollektiva färdmedel. Föreningslivet är stort och ger möjligheter för att som ny bosätta sig och etablera relationer i staden. 

Läs mer om att leva och bo i Vaggeryd på Vaggeryd kommuns webbplats. 
Vaggeryds kommun(Extern länk)

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete är viktigt för oss och ingår naturligt i vårt dagliga arbete. Avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer.