Rosenhälsans vårdcentral

Läkare på Rosenhälsans vårdcentral
Välkommen till oss på Rosenhälsans vårdcentral Foto: Mats Andersson

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Måndag - fredag 08:00 - 17:00

Telefonnummer
036-32 35 50

Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på 1177 vårdguiden. För rådgivning kan du ringa 1177 dygnet runt.

Rosenhälsans vårdcentral - vårdcentralen med respekt och omtanke!

På Rosenhälsans vårdcentral förstår vi värdet av det personliga mötet. Vi vet att det skapar trygghet och våra vägvisare i vardagen är kvalitet, struktur och kontinuitet. Vi ger ett gott bemötande och jobbar med en helhetssyn där hela människan är viktig. Vi är en av de större vårdcentralerna och ligger i de centrala delarna av Huskvarna. Hit är alla välkomna oavsett om man vill ha hjälp med sin livsstil, blivit sjuk eller behöver vaccineras inför en resa.  

Hälsa i trygga händer

På Rosenhälsans vårdcentral bemöter vi patienter och varandra med respekt och är närvarande i mötet. Vi är väl bemannade och har stor kompetens. Tillsammans är vi cirka 40 medarbetare på vårdcentralens olika mottagningar.
Vi arbetar på Rosenhälsans vårdcentral

Hos oss erbjuder vi bland annat läkarmottagning, infektionsmottagning och diabetsmottagning.
Mottagningar, Rosenhälsans vårdcentral 

Att vara medarbetare hos oss

Rosenhälsans vårdcentral är en av de större vårdcentralerna i länet. Vi har en bra bemanning och har gjort oss kända som en fantastisk utbildningsplats. Alla kompetenser finns, vilket ger möjlighet till ständig utveckling.
Jobba hos oss

Vår enda vinst - patientens hälsa

Cirka 11 500 personer har valt oss till sin vårdcentral.

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo vid nästa besök.

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete tar sitt avstamp i vardagen där såväl avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer för att agera hållbart.