Norrahammars vårdcentral

Läkare som undersöker barn i mammans famn
Vårdcentralerna är goda mötesplatser i trygg miljö. Omtanken i centrum. Foto: Vårdcentralerna Bra Liv

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Måndag - fredag 08:00 - 17:00

Telefonnummer

036-32 39 00

Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på 1177 Vårdguiden. För rådgivning kan du ringa 1177 dygnet runt.

En vårdcentral präglad av omtanke!

På Norrahammars vårdcentral är bemötande gentemot varandra och patienterna ständigt i fokus. Hos oss är alla välkomna och vi arbetar för att skapa ett utbud där det finns något för alla. Vi har bland annat satsat på "Prima Liv" - en mötesplats för seniorer i Tabergsdalen med fysiska aktiviteter och föreläsningar.  

Hälsa i trygga händer

Vi vill ge en vård som präglas av omtanke, helhet och kvalitet. Oavsett om man blir sjuk, behöver hjälp med rehabilitering efter en skada eller vill få hjälp och stöd kring frågor som rör livet i stort, finns vi här redo att erbjuda bästa möjliga vård. Vi har dessutom möjlighet att erbjuda våra patienter som drabbats av KOL (kronisk obstruktiv lungfunktion), en KOL-skola med uppföljning där flera yrkeskategorier är delaktiga. På våra mottagningar finns undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, läkare, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kurator och psykolog.
Mottagningar, Norrahammars vårdcentral

Att vara medarbetare hos oss

Som medarbetare hos oss är du med och driver utvecklingen för framtidens primärvård och tillsammans skapar vi ett mervärde för våra invånare. Som medarbetare hos oss får du i ditt arbete möjlighet att erbjuda patienterna en rättvis och jämlik vård utan vinstintresse. Du värdesätter mötet med människan, både med patienter och kollegor.

Norrahammars vårdcentral ingår i de landstingsdrivna Vårdcentralerna Bra Liv. Här får du chansen att arbeta i ett team som består av 40 personer inom olika yrkeskategorier, där samarbete är en av våra grundstenar. 
Jobba hos oss

En attraktiv fritid

Norrahammar ligger cirka 15 km sydväst om Jönköping. I Jönköping finns närheten till Vättern, som är Sveriges näst största sjö. Vätternstranden ligger mitt i staden och bjuder in till bad, strandaktiviteter och härliga grillkvällar. Det finns en rik variation av olika typer av bostadsområden i och runt Jönköping och Huskvarna. Jönköping erbjuder även ett utbud av kultur- och föreningsliv. Här finns också högskolan med utbildningar och kurser för alla. Jönköpings vackra natur ligger nära och är väl värd att upplevas! Läs mer om att leva och bo i Jönköping på Jönköpings kommun. 
Jönköpings kommun(Extern länk)

Vår enda vinst - patientens hälsa

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, ungefär 10 350 patienter har valt oss till sin vårdcentral. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer dig tillgodo nästa gång du besöker oss.  

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete är viktigt för oss och ingår naturligt i vårt dagliga arbete. Avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer.