Nässjö vårdcentral

Mamma som håller om sitt barn.
Vårdcentralerna är goda mötesplatser i trygg miljö. Omtanken i centrum. Foto: Vårdcentralerna Bra Liv

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Måndag – fredag kl 08.00 – 17.00. 

Telefonnummer

0380-55 31 70
Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på 1177 vårdguiden. För rådgivning kan du ringa 1177 dygnet runt.  

Nässjö vårdcentral - Det personliga mötet i fokus

Vi är en av de större vårdcentralerna i Nässjö och värdesätter det personliga mötet med patienten.  

Förutom Nässjö utbildningscentrum där vi hjälper till att utbilda nya läkare i länet har vi täta utbyten med vårdcentralen i Bodafors och vår filial i Malmbäck. Ett ovärderligt nätverk för kunskap och utveckling.

Hälsa i trygga händer

Vår långa erfarenhet av att erbjuda vård gör oss till en etablerad vårdcentral i Nässjö. Vi är ett team på cirka 40 medarbetare som med patienten i fokus ser till att våra patienter erbjuds bästa möjliga vård. För oss är det viktigt att erbjuda patienten en fast läkarkontakt.
Mottagningar Nässjö vårdcentral 

Att vara medarbetare hos oss

Att vara medarbetare på Nässjö vårdcentral innebär att du får arbeta i en utvecklande arbetsmiljö, där både mötet med patienten och samarbetet kollegor emellan skapar en arbetsplats där det är enkelt att trivas.

Nässjö vårdcentral är unik i sin satsning kring utblidningscentrum för läkare med utländsk legitimation. Det betyder att du som anställd hos oss får möjligheten att träffa och arbeta med läkarkollegor från hela länet. Det skapar en arbetskultur där kunskap och erfarenhetsutbyte blir ett naturligt inslag i arbetet.
Jobba hos oss

Vår enda vinst - din hälsa

Cirka 12 400 personer har valt oss till sin vårdcentral.

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer dig tillgodo nästa gång du besöker oss.  

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete tar sitt avstamp i vardagen där såväl avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer för att agera hållbart.