Landsbro vårdcentral

Mamma som håller om sitt barn
Vårdcentralerna är goda mötesplatser i trygg miljö. Omtanken i centrum. Foto: Vårdcentralerna Bra Liv

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Måndag - fredag 08:00 - 17:00

Telefonnummer

0383-73 25 10

Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på 1177 vårdguiden. 
För rådgivning kan du ringa 1177 dygnet runt. 

 

Landsbro vårdcentral - den lilla vårdcentralen med stor omtanke!

Vi är den lilla personliga vårdcentralen som jobbar för god vård och service av bästa kvalitet. Vårdcentralen står för ett vänligt och professionellt bemötande som präglas av en helhetssyn på människan. Vi erhöll kvalitetspriset år 2012!
Mottagningar Landsbro vårdcentral.

Hälsa i trygga händer

Landsbro vårdcentral erbjuder ett brett utbud av förebyggande hälsoinsatser och sjukvårdsinsatser, samlat under ett och samma tak. Ett professionellt och kompetent medicinsk arbete är viktigt för oss. Detta gör att du kan känna dig trygg. Verksamheten är indelad i läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, arbetsterapi, sjukgymnastik och psykosocial enhet. I anslutning till vårdcentralen finns även barnhälsovård, laboratorium och apotek. Radiologisk enhet finns i Vetlanda. 

Att vara medarbetare hos oss

Som medarbetare hos oss får du möjlighet att arbeta med allt från äldre patienter till små barn. Här arbetar 12 personer och tillsammans bidrar vi till en arbetsmiljö som är kreativ, öppen och varm.
Jobba hos oss

En attraktiv fritid

Vårdcentralen finns belägen i Landsbro, en liten landsbygdsort i Vetlanda kommun som är en utpräglad småindustriort. Landsbro är beläget drygt 1 mil väster om Vetlanda stad. Landsbro är omgivet av typisk småländsk vacker natur. Här finns stora möjligheter för friluftsliv och idrott. Denna lilla ort har ishockeyhall, simhall, skidspår med konstsnö, fotboll och motionsspår med belysning. Här finns bra service för barnfamiljer med ett bra utbud av barnomsorg och skola till och med högstadiet. Närhet till Vetlanda stad och övriga Höglandsorter inom rimligt avstånd med stort utbud av många övriga aktiviteter. Läs mer om att leva och bo i Landsbro på www.vetlanda.se(Extern länk)