Vårdadministratör

Psykiatriska kliniken

Är du bra på att organisera och strukturera? Tycker du det är viktigt med flexibilitet, delaktighet och att ha roligt på jobbet? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker

Vi söker dig som har vårdadministratörsutbildning eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom Officepaketet, har genomfört kodningsutbildning och är genuint intresserad av språk och medicinsk dokumentation. IT-kunskaper och erfarenhet av Cosmic är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett varierande och intressant arbete på psykiatriska klinikens vårdavdelning G, där patienter med psykossjukdomar vårdas. Du blir en del av en vårdadministratörsgrupp med fin sammanhållning där man hjälps åt och stöttar varandra. Här arbetar flera trogna, erfarna medarbetare blandat med engagerade nyanställda som har ett stort fokus på kunskap, bemötande och kvalitet.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns det också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Du kommer i huvudsak att arbeta med medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter. Viss helgtjänstgöring ingår. I verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten där du som vårdadministratör, tillsammans med övriga yrkeskategorier, är en viktig del.

För att du ska trivas hos oss

Inom slutenvården krävs stor noggrannhet och hos oss är ingen dag den andra lik. Vi tror därför att du har ett sinne för detaljer och har förmåga att snabbt ställa om mellan olika arbetsuppgifter och situationer. Då vi bedriver tvångsvård på kliniken är det önskvärt om du har ett intresse för psykiatri och juridik. Du har hög känsla för bemötande, service och kvalitet och kan arbeta så väl självständigt som i samarbete med andra.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta administrativ enhetschef Sarah Oswald, tfn 010-242 31 98. Facklig företrädare för Vision är Helen Lundquist, tfn 010-242 32 77.

Sista ansökningsdag är 2018-08-12. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb