Vårdadministratör

Råslätts vårdcentral

Brinner du för utveckling och att komma med nya idéer och initiativ? Sök då tjänsten som vårdadministratör hos oss på Råslätts vårdcentral! 

Vi söker

Då vår kollega går vidare och testar nya utmaningar söker vi nu dig som är utbildad vårdadministratör alternativt läkarsekreterare och som har goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Tjänsten är ett vikariat fram till sommaren 2019 med stor chans till förlängning. Du erbjuds anställning på heltid i första hand men sysselsättningsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Förutom vår obligatoriska fredagsfika och givna skratt tillsammans med dina kollegor erbjuder vi dig också ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och stimuleras! Att arbeta hos oss innebär att du erbjuds personlig kompetensutveckling och möjlighet att delta i utvecklings- och förbättringsarbeten. Du erbjuds också personlig kompetensutveckling och utveckling inom ett eget spetsområde inom ramen för ditt uppdrag.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Hos oss kommer du att vara en viktig del i vårdcentralens övergripande uppdrag, att ge god och säker vård och service till vårdcentralens patienter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara medicinsk dokumentation, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter som t.ex. IT-support. Även receptionsarbete ingår i uppdraget. Du är ofta patientens första kontakt med vårdcentralen och du kommer att vara vårdcentralens administrativa expert! Framåt kommer vi fokusera mycket på att utveckla vårt uppdrag och vi hoppas att du vill vara med på vår resa!

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du som söker känner ett genuint engagemang för ditt yrke där du drivs av att få vara med och utveckla arbetsgruppen och där du kommer med egna initiativ och ger förslag på nya arbetssätt och utvecklingsmöjligheter. Struktur och planering faller sig naturligt för dig och vi tror också att du har lätt för att självständigt lägga upp din arbetsdag. Vi tror att samarbete och gott bemötande är lika självklart för dig som för oss eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd.

Detta värderar vi högt

Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av arbetsglädje, engagemang, dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06 eller vårdenhetschef Ann-Charlotte Lilja, tfn 010- 242 37 65. Facklig företrädare för Vision är Eva Carlsson, tfn 010 – 242 37 49. Sista ansökningsdag är 31/7. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb