Redovisningsekonom

Redovisningsenheten, Område Ekonomi

Vi söker

Vi söker en ekonom med redovisningsansvar för ett eller flera av Region Jönköpings läns verksamhetsområden. Tjänsten avser tillsvidare på heltid med start enligt överenskommelse.  

Vi erbjuder dig

Du erbjuds ett varierande arbete på en arbetsplats i kontinuerlig utveckling. Ta chansen och bli en del av ett kompetent arbetslag där du kan utvecklas i din roll som redovisningsekonom och där du bidrar till att utveckla oss. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som redovisningsansvarig kommer du att ansvara för redovisningen för ett eller flera av Region Jönköpings läns verksamhetsområden. I dina arbetsuppgifter ingår löpande redovisning, bokslut, investeringsuppföljning och ibland även projektredovisning. Arbetet kräver förståelse för Region Jönköpings läns organisation och verksamhet och förutsätter en nära samverkan med verksamhetsområdenas ekonomichefer, controllers och annan personal.

Din kompetens

Du har ekonomisk utbildning på högskolenivå och erfarenhet från privat/offentlig verksamhet. Du kommer att ha stort eget ansvar vilket ställer krav på självständighet och förmåga att planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa och behålla goda relationer med kollegor och kunder. Du är lugn och stabil med förmåga att fokusera på rätt saker, har förmåga att hitta smarta lösningar och att kunna effektivisera arbetssätt. Du inspireras av att nå uppsatta mål genom ett gott samarbete. Vår förändringskurva är brant vilket innebär att du är flexibel och öppen för att anta nya arbetsuppgifter allt eftersom behoven ändras.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta redovisningschef Sif Holmström tfn 010 - 242 11 61. Fackligt ombud för Vision är Tina Laine Tollström tfn 010 - 242 59 13 och för Jusek Kenth Grahn tfn 010 - 242 11 83. Sista ansökningsdag är den 30 juli. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Redovisningsekonom Tillbaka till lediga jobb