Fysioterapeut/sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum

Rehabiliteringscentrum i Jönköping söker en fysioterapeut/sjukgymnast! 

Vi söker

Rehabiliteringscentrum i Jönköping söker en fysioterapeut/sjukgymnast för ett vikariat med start i mitten av augusti. Startdatum kan diskuteras. Meriterande är erfarenheter inom ortopedi. Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

Du kommer arbeta tillsammans med ett härligt gäng fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och annan vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete i en verksamhet som hela tiden strävar efter att ligga i framkant. Vi lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du få arbeta med ortopedkirurgiska patienter. I arbetet ingår bedömning, behandling/rehabilitering och undervisning. Arbetet innebär kontakter med patienter, närstående samt övrig vårdpersonal, både på sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Kontinuerligt utvecklingsarbete är en viktig del av vardagens arbete. Helgtjänstgöring ingår i arbetet. 

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss gillar du att arbeta i tvärprofessionella team men du gillar också att arbeta självständigt. Du är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. 

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov som uppstår i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef Annelie Winström, 073-0344051. Facklig företrädare för SACO, Tommy Johansson, 010-2421068. Sista ansökningsdag är 2018-07-29. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb