Logoped

Rehabiliteringscentrum Eksjö

Vill du bli en del av vår engagerade och kompetenta arbetsgrupp på Höglandssjukhuset? Vi erbjuder en stimulerande miljö där du blir en del i ett kollegialt sammanhang.

Vi söker

Vi söker en legitimerad logoped som med driv och engagemang vill utvecklas tillsammans med oss. Arbetet avser en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är inom öppenvården där du kommer möta både barn- och vuxenpatienter. Körkort är önskvärt då resor i tjänsten kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsgrupp med en mix av nya och erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Vi har ett nära samarbete i vår grupp i Eksjö samt med våra andra logopedkollegor i Regionen. Som logoped hos oss kommer du vistas i fräscha och trevliga miljöer i den nybyggda delen av Höglandssjukhuset. Du har logopedkollegor i din direkta närhet samt kollegor av andra professioner inom Rehabiliteringscentrum.

Vi jobbar med mentorskap och utformar en individuell plan för att ge dig en bra introduktion och stöttning i din professionella utveckling.

Utvecklings- och förbättringsarbete ingår som en naturlig del i vår vardag genom utbildningar och gemensamma arbetsgrupper. Vi arbetar enligt arbetstidsmodellen årsarbetstid, vilket innebär att du till viss del kommer kunna styra över din arbetstid.

Vi på Rehabiliteringscentrum försöker i den mån det går att vara behjälpliga med helhetslösningar så som bostad, medsökande och fritidsintressen.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer arbeta med vuxna personer med språk-, tal-, röst- och sväljningssvårigheter till följd av neurologisk sjukdom eller skada samt barn med olika typer av tal- och språksvårigheter inom öppenvård. Arbetet innebär bedömning och behandling samt handledning och rådgivning till närstående och personal i personens nätverk. Vi försöker anpassa tjänsten efter dina erfarenheter och önskemål.

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.  Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef Catrin Ericson, 010-243 72 52, 072-246 11 72. Legitimerad logoped Anna Huotari, 010 -243 96 70. Legitimerad logoped, Sara Nyberg, 010-243 97 47. Legitimerad logoped, Ing-Marie Andersson, 010-243 22 61. Facklig företrädare för SACO, Karin Henning, 010-243 72 61, karin.henning@rjl.se.

Sista ansökningsdag är den 2018-07-22, välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Logoped Tillbaka till lediga jobb