IT-tekniker

Lokal IT-service Eksjö

Vi söker

Vi söker en IT-tekniker som vill vara delaktig i vårt arbete mot ett gemensamt digitaliserat vårdstöd i världsklass. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Huvudsaklig placeringsort är Eksjö för denna tjänst. B-körkort krävs då resor ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande kunskaper/utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdiga. Önskvärt om ett par års erfarenhet av att arbeta med IT-support. Du har goda kunskaper att jobba med ärendehanteringssystem samt flerårig erfarenhet inom Microsoft klientplattform minst Windows 7.

Det är meriterande med erfarenhet av att jobba inom IT i en myndighetsorganisation samt ha kunskaper inom ITIL.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en konstruktiv och kreativ miljö med kompetenta och trevliga kollegor. Vi jobbar med ständiga förbättringar, vilket är en naturlig del av vårt arbete i vardagen. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som IT-tekniker på Lokal IT-service inom IT-centrum kommer du i huvudsak att arbeta med ärendehantering inom Incident- och Problemprocesserna. Du kommer att jobba med supportärenden och dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir felsökning, installationer och konfiguration av IT-utrustning på arbetsplatser, så kallade arbetsplatstjänster. Arbetet innebär också att du bevakar och följer upp tilldelade ärenden samt har löpande återkoppling till användare. Du kan även medverka i olika projekt inom IT-centrum.

För att du ska trivas hos oss

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är kundorienterad och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Tjänsten innebär mycket kontakt med användare, beställare och kollegor varför det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i svenska språket samt kunna förstå texter i engelska språket.

Det är också viktigt att kunna anpassa sig till rådande beslut och policys. Dokumentation av arbetsmetoder och rutiner ingår i tjänsten. Du är noggrann samtidigt som du har en förmåga att under pressade förhållanden prioritera och fatta beslut. Du är intresserad av att utveckla dig själv och verksamheten och du ser möjliga lösningar. Med en god analytisk förmåga tar du egna initiativ och arbetar självständigt såväl som i grupp. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Detta värderar vi högt

Vi söker en IT-tekniker som vill vara delaktig i vårt arbete mot ett gemensamt digitaliserat vårdstöd i världsklass. IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar enligt agila principer med medborgaren i centrum. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi finns på tre orter Eksjö, Jönköping och Värnamo och det är där våra största leveranser finns. Vi strävar efter att ha en gemensam leverans där av krävs ett bra samarbete mellan orterna.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 13 augusti. Välkommen med din ansökan. För mer information kontakta enhetschef för Lokal IT-service Bert-Roland Näslund 076-148 69 30. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 010-242 42 97, SACO Pekka Sirviö Strandroth 010-242 65 54 och för Kommunal Marie Zwettler 010-242 99 76.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som IT-tekniker Tillbaka till lediga jobb