Legitimerad arbetsterapeut

Psykiatriska rehabiliteringsenheten

Vi söker

Dig som är legitimerad arbetsterapeut och vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket och att du har ett stort intresse av att arbeta med patienter med psykisk ohälsa. Erfarenhet och goda kunskaper av psykiatri är meriterande.

Vi erbjuder dig

Ett varierat arbete i team med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut får du vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:  Förmåner

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med utrednings-, behandlings- och rehabiliteringsarbete för både slutenvård och öppenvård inom kliniken. Du ansvara för att arbetsterapeutiska utredningar, bedömningar och insatser utförs på ett patientsäkert sätt. En viktig del av arbetet är samarbete mellan olika team, professioner och externa samarbetspartners som t ex. arbetsförmedling, kommun och försäkringskassa. Vi arbetar för en patientsäker vård och god tillgänglighet. Enhetens uppdrag är att genomföra utredning och rehabilitering av aktivitetsförmåga för personer med psykisk ohälsa och/eller psykiska funktionshinder.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt, är empatisk, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har god självinsikt med ett professionellt förhållningssätt samt är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Du är lojal och har ett pedagogiskt arbetssätt samt förmåga att balansera behov och egen kapacitet med verksamhetens krav.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Tinno Lomstad, tfn 010-242 14 80. Facklig företrädare för SACO är Matilda Öien, tfn 010-24 25 651. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 19 augusti 2018. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb