Övertandläkare, Avdelningen för oral protetik

Avdelningen för oral protetik

Odontologiska Institutionen är en av landets största utbildare av specialisttandläkare och här bedrivs utbildning inom åtta odontologiska specialiteter. Specialisttandvård utförs på patienter remitterade från offentlig och privat tandvård samt från sjukvården. Hos oss bedrivs forsknings- och utvecklingsarbeten där våra medarbetare är engagerade i olika projekt. Forskningen har främst en klinisk profil.

På avdelningen behandlar vi patienter som har behov av specialisttandvård inom oral protetik. Vi svarar även för fortbildning av länets tandvårdspersonal, både inom Folktandvården och inom privattandvården.

Vi söker

Vi söker dig som är övertandläkare i oral protetik. Du har både en väl dokumenterad vetenskaplig erfarenhet och erfarenhet av kliniskt arbete. Vi ser gärna att du är disputerad inom ditt ämne.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Du arbetar med kliniskt omhändertagande av remisspatienter samt konsultationer och kursgivning för allmäntandvården. Du är delaktig i ST-utbildningar, både avseende klinisk handledning och teoretisk utbildning samt är engagerad i klinikens forskningsprojekt.   Vi vill att du tar ett särskilt ansvar för att implementera och driva olika forskningsprojekt inom allmäntandvården, gärna i samarbete med den forskning som bedrivs inom specialisttandvården. Inom Folktandvården blir du en företrädare för forskning och utveckling och har då ett nära samarbete med Folktandvårdens ledning och den odontologiska programgruppen. Du är samordnare för kompetensutbyte mellan olika internationella odontologiska skolor och sjukhus.

För att du ska trivas hos oss

Som tandläkare är du omsorgsfull och kvalitetsmedveten i mötet med patienter. Du ser alltid till patientens bästa och anstränger dig för att möta var patients unika behov. Du är med och bidrar till klinikens utveckling så att vi tillsammans kan ge våra patienter bästa möjliga tandvård.

Du är enkel och tydlig i din kommunikation och genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till ett gott samarbete med patienter liksom dina kollegor.

Detta värderar vi högt

Vill du veta mer om våra värderingar, mål och visioner? Läs gärna mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Ola Norderyd, 010-242 46 11 eller klinikkoordinator Eva Johansson 010-242 46 25. 

Kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010- 242 46 21. Sista ansökningsdag är den 31 juli 2018. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Sök jobbet som Övertandläkare, Avdelningen för oral protetik Tillbaka till lediga jobb