Rehabkoordinator

Vråens vårdcentral

Vill du ha ett jobb som aldrig blir rutinmässigt, där du blir en nyckelperson i teamet för våra sjukskrivna patienter?   Bra – då ska du läsa vidare!

Vi söker

Vi söker en reko kollega med uppdrag som rehabkoordinator, för tillsvidareanställning på 50 %. Du har en grundutbildning som arbetsterapeut, fysioterapeut eller socionom. Det är positivt om du dessutom har erfarenhet av att jobba som rehabkoordinator och är utbildad i området.

Det här får du arbeta med

Som rehabkoordinator arbetar du enligt Regionens uppdragsbeskrivning med att underlätta återgång i arbete samt att förebygga och optimera sjukskrivning ur ett patientperspektiv. Det innebär att du ansvarar för att koordinera, utveckla och stödja vårdcentralen i rehabiliterings-och sjukskrivningsprocessen kring den enskilda patienten. Förutom internt arbete tillsammans med övrig vårdpersonal så innebär arbetet även kontakter med andra aktörer runt patienten, som Försäkringskassan, arbetsförmedlingen, arbetsgivare och socialtjänsten.   Du utför kartläggande samtal med patienten och bidrar till att en sjukskrivnings- och rehabiliteringsplan upprättas. Under processen är du ett medicinskt och mentalt stöd för att underlätta tillfrisknandet och för en kontinuerlig kontakt med patient och arbetsgivare.    Tillsammans med verksamhetschefen ansvarar du även för att utveckla hela vårdcentralens arbete kring sjukskrivning, rehabilitering och teamsamverkan. Du kommer i ditt arbete få stöd från Regionens processledning samt ingå i nätverk för rehabkoordinatorer.

För att du ska trivas hos oss

Arbetsuppgifterna innebär många kontakter och du bör uppskatta mötet med många olika människor och se samarbete och att stödja andra som en självklarhet. Som rehabkoordinator behöver du vara strukturerad och ta ansvar för dina arbetsuppgifter genom att självständigt planera, prioritera och organisera ditt arbete för att uppnå uppsatta mål och resultat. Eftersom din dag är händelsestyrd kräver arbetet att du är smidig och snabbt anpassar dig till nya omständigheter.

Detta värderar vi högt

Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus och erbjuder våra invånare första linjens vård, förebyggande insatser och rehabilitering. Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information kring tjänsten kontakta verksamhetschef Annelie Sonéus, tfn 010- 244 30 06. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt, tfn 010 -242 44 64.

Sista ansökningsdag är den 29 juli och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Rehabkoordinator Tillbaka till lediga jobb