Säljare Publikservice

Kulturhuset Spira/Smålands Musik & Teater, Försäljningsavdelningen

Är du personen vi söker till att möta våra kunder och publik i Kulturhuset Spira? Vill du jobba i en händelserik och spännande miljö, där bemötande och värdskap är viktigt?

Vi söker

I Publikservice kommer du att jobba i ett team tillsammans med Försäljningsavdelningen med motiverade och positiva medarbetare. Vi jobbar för att publik och gäster skall komma till oss och på plats göra besöket minnesvärt, och välja att komma tillbaka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% till vår Publikservice med tillträde den 13/8 2018. Arbetstiden är varierande och innefattar även helgarbete beroende på verksamheten. Du har en utbildning inom försäljning, reception, marknadsföring eller motsvarande erfarenhet, och har lätt att möta olika sorters människor. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift, och god kunskap i engelska.

Vi erbjuder dig

  • En heltidstjänst i Kulturhusets Spiras Publikservice som ingår i Försäljningsavdelningen.
  • Ett varierande, inspirerande och utvecklande arbete inom försäljning av scenkonst, konferens och övriga produkter i huset.

Det här får du arbeta med

Som en del i Kulturhuset Spiras Publikservice ser vi att du är utåtriktad och målfokuserad för att kunna bidra till Försäljningsavdelningen gemensamma mål och ansvarsområden. Arbetsuppgifterna och arbetstiderna kan variera och följer det som händer i huset och på scen, detta gör att du kan jobba med varierande tempo

I Publikservice jobbar vi även nära Marknadsavdelningen i huset, och övriga delar i huset vilket gör det extra viktigt att kunna jobba i team mot ett gemensamt mål. Vi ser att du är en framåt, trygg, och flexibel person med ett utåtriktat sätt. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi att du har förmågan att behålla lugnet även i stressiga situationer. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. En fördel är att du har intresse för scenkonst i olika former.

Detta värderar vi högt

Målet för Smålands Musik & Teaters hela verksamhet är att verka för ett bra liv i en attraktiv region, genom att i första hand med egna ensembler producera professionell scenkonst som engagerar, inspirerar och får besökaren att reflektera. Genom att bidra till en god intern anda kommer du att vara en del i det arbetet att skapa bästa möjliga förutsättningar för vår egen respektive för vår gästande konstnärliga personal att leverera scenkonst på högsta nivå.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är 2018-07-29. Välkommen med din ansökan och frågor till Försäljningschef Jörgen Asklid,  070-333 86 77. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Säljare Publikservice Tillbaka till lediga jobb