Inköpsassistent

Kundcenter

Har du ett genuint intresse och lång erfarenhet inom kundservice och administration? Då har vi ett ledigt jobb för dig!

Vi söker

IT-centrums Kundservice söker nu två nya medarbetare i rollen som inköpsassistent, med start snarast eller enligt överenskommelse. Vi söker dig med gymnasiekompetens. Vår kundservice, som idag består av fyra personer, är den kontakt som sjukvårdens personal i första hand använder för att tillgodose önskemål i den dagliga varuförsörjningen. Det kan handla om frågor kring produktfakta och sortiment eller beställning av varor direkt från leverantörer. Detta är ett utpräglat servicearbete med många kontakter både inom och utanför Regionens organisation.

Vi erbjuder dig

Tjänsterna är tillsvidareanställningar, heltid med arbetstiderna kl. 7-16 vardagar. Placering i Huskvarna. Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I arbetsuppgifterna ingår leverantörskontakter, telefonsupport, orderregistrering och beställningar av olika slag.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker ska ha några års erfarenhet ifrån kundservice eller administrativt arbete. Erfarenhet ifrån vårdverksamhet är meriterande. Datavana, en trevlig telefonröst och god svenska är ett krav. Som person är du serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, är stabil och kontrollerad även vid ett högt arbetstempo. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är flexibel. Det är viktigt du själv kan söka och förmedla rätt information, samt att du har förståelse för begreppen i inköpsprocessen. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper.

Detta värderar vi högt

Hos oss är det viktigt att stödja våra interna kunder in i inköpsprocessen med information samt genomföra beställningar och underlättar att inköpsavtal hålls. Vårt stöd sker via telefon och ärenden hanteras via tjänstekatalog och ärendehanteringssystem.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 22 juli. Välkommen med din ansökan. För mer information kontakta enhetschef Tomas Lundberg tel 010-242 65 57, mobil 070-519 56 32. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin, telefon 010-242 42 97, Kommunal Marie Zwettler tel.010-242 99 76.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Inköpsassistent Tillbaka till lediga jobb