Sjuksköterska natt

Medicin- och geriatrikkliniken, medicinsk vårdenhet B Värnamo sjukhus

Ingbritt går i pension vid 69 års ålder och behöver ersättas! "Ingbritt, varför har du jobbat till 69 års ålder på medicinisk vårdenhet B?"  "För att jag trivs så bra med mitt jobb och känner att jag har mycket kvar att ge. Jag gillar känslan av att hela tiden utvecklas i mitt yrke." Medicin- och geriatrikkliniken är den största kliniken på Värnamo sjukhus med många verksamheter under vårt tak. Vi har fyra vårdenheter i slutenvården med inriktningar mot olika specialiteter. På medicinsk vårdenhet B vårdar vi geriatriska patienter och patienter med njur-, blod- och mag-tarm sjukdomar. Det ger en stor bredd i kompetensen. Lokalerna är välplanerade och toppmoderna och vi arbetar med patienten i fokus.

Här arbetar du tillsammans med både erfarna kollegor och nya medarbetare, alla med stort engagemang. Att må väl och trivas på jobbet är värdefullt för oss. Vi har därför under ett par år arbetat aktivt med arbetsmiljön inom slutenvården. Vi har bland annat värderat varje yrkesgrupps kompetens och vilka arbetsmoment som varje grupp ska utföra. Det har förbättrat vår arbetsmiljö, och våra medarbetare bekräftar detta.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet. Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är därför viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande.

Du arbetar bra tillsammans med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Om detta är din första anställning på Värnamo sjukhus och/eller inom Region Jönköpings län sträcker sig introduktionen över totalt sett två till fyra veckor. Det finns möjligheter till kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan, och vi arbetar mycket med internutbildningar som är viktiga i arbetet. Förutom att vi kan erbjuda en utvecklande och varierande arbetsplats tycker vi också att det är viktigt att vi har roligt tillsammans! Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss får du möjlighet att arbeta med akut omhändertagande av patienter. På varje vårdenhet finns 18 vårdplatser. Som sjuksköterska innebär arbetet att du får planera, leda och organisera omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patienter och övriga professioner.

Vi arbetar individanpassat där vi har patienten i fokus.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker sjuksköterska till tillsvidareanställning för nattjänstgöring. Om du har önskemål om rotation dag/natt är vi öppna för diskussion. Tjänstens omfattning är 68,63 procent, men annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi har fasta scheman för att säkerställa återhämtning. Du arbetar var tredje helg med en veckoarbetstid på 34 timmar per vecka. Sjuksköterskor som arbetar enbart natt får ett tillägg på 6 000 kronor utöver grundlönen.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Malin Sandholst, 010-244 75 61, malin.sandholst@rjl.se Facklig företrädare för Vårdförbundet är Fatmir Zogaj, 010-242 15 98. Eftersom urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2018. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb