Instruktör - ekologisk mjölkproduktion

Tenhults naturbruksgymnasium

Vi söker Instruktör/djurskötare till skolans mjölkproduktion.

Vi erbjuder dig Anställningen avser ett vikariat under ca ett år och med tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Heltid (vi kan även tänka oss deltid).

Det här får du arbeta med Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans  arbetar med att förbereda skolans elever att bli yrkesmässiga inom lantbruk. Här ingår alla förekommande arbeten inom mjölkproduktion och djurskötsel. Schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring var tredje helg.

Detta värderar vi högt I uppgiften som Instruktör hos oss behöver du ha en god teoretisk och praktisk kunskap om modern ekologisk djurhållning. Du kan växla mellan att arbeta på egen hand och i grupp samt har god förmåga att kommunicera och förklara.

Så här gör du om du är intresserad Frågor om anställningen besvaras av Driftledare Tony Ljungqvist, tel 070 429 05 03 eller Verksamhetschef Ola Lundmark, tel 070 429 05 12. Facklig företrädare är Ola Forsén, Kommunal, tel 070 429 05 02. Sista ansökningsdag är den 16 juli. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Förmåner som anställd Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Sök jobbet som Instruktör - ekologisk mjölkproduktion Tillbaka till lediga jobb