Distriktssköterska/Sjuksköterska

Nässjö vårdcentral

Vi söker

Bli en del av vårt härliga team på Nässjö vårdcentral! Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska alternativt sjuksköterska som söker nya utmaningar och som vill bidra med dina kunskaper och din kompetens. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillsättning enligt överenskommelse. Körkort B är ett krav då resor förekommer i tjänsten och erfarenhet av primärvård är av intresse för tjänsten men inget krav.

Vi erbjuder dig

  • Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta med förbättrings - och utvecklingsarbete
  • Nära samarbete med övriga personalkategorier på vårdcentralen
  • Möjlighet till erfarenhets- och kunskapsutbyte utifrån din profession

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Du kommer arbeta främst med mottagningsverksamhet, där du självständigt ansvarar för att kalla och ta emot dina patienter. Det innebär att du träffar patienter för bland annat bedömning, förskrivning av läkemedel/inkontinenshjälpmedel, såromläggningar, medverka vid urininkontinensutredningar, vaccinationer, byte av kateter samt utprovning av stödstrumpor.   Du kommer även få bli delaktig i arbetet i vår planerade sjuksköterskebaserade infektionsmottagning (SIM) och/eller i vår äldremottagning. Tjänstgöring vid distriktsläkarjouren i Eksjö, omfattande vissa kvällar och helger ingår i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i din roll som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss ser vi att du som söker är lugn, stabil och trygg i din yrkesroll samtidigt som du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du trivs med ett självständigt arbete där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar, prioriterar och organiserar arbetet för att uppnå uppsatta mål och resultat. Att samarbeta med andra ser du som en självklarhet där du är mån om ett gott bemötande gentemot patienter, kollegor och ledning. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Hos oss är ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar viktiga och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter! Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Åsa Fast 010-243 31 72 eller mobil 072-243 18 51 eller verksamhetschef Göran Runesson 010-243 30 25 eller mobil 076-723 48 10. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Kristina Bergholtz 072-545 85 38. Sista ansökningsdag är den 31/7.

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb