Tandhygienist, Öxnehaga Folktandvård, Huskvarna

Öxnehaga Folktandvård, Huskvarna

Hos oss bidrar alla medarbetare till utvecklingen av kliniken. Vi är engagerade och stolta över vår arbetsplats, tillsammans växer vi och blir ännu bättre. Hos oss finns en stor mångfald och det är viktigt att alla ska trivas. Dessutom har vi väldigt roligt! Låter detta som ett team för dig? Tveka då inte att söka till oss.

Vill du läsa mer om oss och se bilder från vår vardag? Välkommen in på Jobba på Öxnehaga Folktandvård Huskvarna.

Vi söker Du är legitimerad tandhygienist, gärna med en treårig utbildning. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från yrket, gärna också av undersökningar på barn och vuxna. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från annat vårdyrke eller erfarenhet från ett arbete med människor. Vi ser det som positivt om du tidigare har arbetat med uppsökande verksamhet eller extern verksamhet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.  

Vi erbjuder dig En tillsvidareanställning om heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län. Eftersom det är viktigt för oss att du mår bra erbjuder vi dig också ett generöst friskvårdsbidrag.

Det här får du arbeta med Du får arbeta med all tandvård till barn och vuxna som förekommer inom en tandhygienists kompetensområde. Du bemöter och behandlar barn – och vuxenpatienter på ett kvalitetsäkert- och professionellt sätt. För oss är det viktigt att du har intresse av att genomföra undersökningar då vi framöver ser att detta kommer öka, framförallt undersökningar på barn. Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet, varför steril –och assistansarbete också kan förekomma i uppdraget. Handledning och kollegialt stöd är en naturlig del av vår verksamhet, här bidrar du med din kunskap och erfarenhet på ett positivt och pedagogiskt sätt.

För att du ska trivas hos oss Du är en uppskattad kollega som är lätt att samarbeta med. Du bidrar till teamkänsla och tillsammans arbetar ni för att nå klinikens uppsatta mål. Nya idéer kommer naturligt för dig och du tar gärna initiativ till förbättringar.

Du är ödmjuk inför människors olikheter och utmaningar. Din medvetenhet inför kulturella skillnader gör att du väljer rätt tillvägagångssätt och förhåller dig till detta på ett positivt sätt.

Kvalitetstänk, god struktur och prioritering av arbetsuppgifter är delar som bidrar till att du håller givna tidsramar. Du ser möjligheter med förändrade omständigheter och hittar lösningar på problem.

Detta värderar vi högt Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Maria Fagerström, maria.fagerstrom@rjl.se eller klinikkoordinator Ing-Britt Byström, ing-britt.bystrom@rjl.se. Det går också bra att kontakta Maria eller Ing-Britt via 010-242 36 71.

Facklig kontaktperson för SRAT är Ulrika Jonsson, 010-2423850

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2018. Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag. 

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.  

Sök jobbet som Tandhygienist, Öxnehaga Folktandvård, Huskvarna Tillbaka till lediga jobb