Sjuksköterska

Kirurgiska vårdenheten, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du som sjuksköterska vara med och utveckla kirurgen i Eksjö?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av kirurgisk omvårdnad. Vi värderar högt att du har erfarenhet av arbete på kirurgisk vårdenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • ett spännande arbete i akutsjukvård
  • ett arbete i ständig förändring
  • ett arbete där du kan vara med och utveckla samtidigt som du utvecklas
  • introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter
  • tillgång till friskvårdsaktiviteter, tex personalgym
Region Jönköpings län erbjuder dig som nyutbildad sjuksköterska ett omfattande introduktionsprogram som heter RIU. Genom teori och praktik får du med denna introduktion fördjupad kunskap inom en rad områden, och större trygghet som ny sjuksköterska i Region Jönköpings län.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Inom kirurgkliniken vårdas patienter som genomgår olika utredningar, behandlingar, planerade och akuta operationer. På vårdavdelningarna i Eksjö kommer du att arbeta med både[_]planerade och akuta patienter med åkommor gällande endokrin, övre GI, nedre GI, specialiserad bråckkirurgi och barn. Vi arbetar även med urologiska patienter.[_]Vi har starkt patientfokus och det pågår ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete på vår klinik.

För att du ska trivas hos oss

Arbetar du alltid med patienten i fokus och har en hög känsla för bemötande och service.[_]Du ska trivas att arbeta i en miljö där det plötsligt kan bli akut och med förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Som person är du stabil och behåller lugnet i stressade situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill ge patienten bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa.[_]

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Anna Fors tfn: 010 - 243 53 75, Ann Aulin tfn: 010-243 53 55, Malin Hedtjärn tfn: 010-243 53 65 och Ulrika Parmö tfn: 010-243 53[_]85. Facklig företrädare för vårdförbundet är Maria Löfqvist tfn: 010 - 241 00 00.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan senast[_]30 september!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb