Sjuksköterska

Akutkliniken/Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som vill jobba på det stora sjukhuset i den lilla staden på det småländska höglandet. Du är legitimerad sjuksköterska, gillar snabba tempoväxlingar med stor variation, trivs med att jobba i team med andra medarbetare och vill utvecklas i din profession. Om du har erfarenhet av akutsjukvård och ett intresse av att läsa vidare till akutsjuksköterska ser vi det som meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig:

  • Ett varierande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel
  • Tillsvidareanställning på heltid eller sysselsättningsgrad enligt önskemål
  • Individuell schemaplanering
  • Anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter
  • Inom Region Jönköpings län erbjuder vi vårt nya fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året
  • Vi erbjuder även friskvårdsaktiviteter, till exempel personalgym, samt fri öppen sjukvård

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss får du arbeta med omvårdnad av akut sjuka patienter. Vi arbetar i multiprofessionella team som varje arbetspass möter och bedömer patienternas behov av vård samt prioriterar och behandlar. Vi har en ledningssjuksköterskefunktion som leder och fördelar arbetet. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information, liksom kontakt med närstående, är en mycket viktig del i ditt arbete. Vi arbetar dagar, kvällar, nätter och helger.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss bör du vara stresstålig och ha ett högt arbetstempo när så krävs. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du kan planera och prioritera ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och du tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Du har god samarbetsförmåga och har ett empatiskt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar alltid efter att ge god och säker vård och ett professionellt bemötande. Vår mission är ”din trygghet för ett bra liv” och vår verksamhetsidé är "första länken till återställd livskvalitet". Vi jobbar ständigt med förbättringar och för att utveckla kliniken med patientens bästa för ögonen. Vi följer resultat och kvalitet i olika processer, både när det gäller medicinska resultat och personcentrerat arbetssätt. Vi uppmuntrar våra medarbetare att utveckla sin kompetens både genom internutbildningar och specialistutbildning.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta vårdenhetschef Elisabeth Bergström, 010-243 52 16, biträdande vårdenhetschef Sofia Svennberg, 010-24 352 08, eller verksamhetschef Thomas Johansson, 010-243 52 05. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Linnéa Nilsson, 010-241 00 00 (växel).

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Sista ansökningsdag är den 25 Juli 2018.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb