Sjuksköterska

Nässjö vårdcentral

Nässjö vårdcentral söker dig som letar nya utmaningar och vill bidra med dina kunskaper hos oss. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete där din kompetens tas tillvara! Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning som distriktssköterska. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt för tjänsten men är inget krav.

Vi erbjuder dig

  • Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse
  • Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta med förbättrings och utvecklingsarbete
  • Nära samarbete med övriga personalkategorier på vårdcentralen
  • Möjlighet till erfarenhets- och kunskapsutbyte utifrån din profession
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska hos oss kommer du att ha ett utvecklande och varierande arbete på distriktsläkarmottagningen där du arbetar tillsammans med en läkare om en gemensam patientlista. Arbetet består till stor del av rådgivning inom somatisk vård, men du kommer också arbeta med mottagningsarbete och arbetsuppgifter såsom provtagning, EKG, läkemedelshantering och att fungera som akutsjuksköterska i vårt akutteam där du som sjuksköterska triagerar patienten till rätt vårdnivå. Efter introduktion kommer du även få bli delaktig i arbetet i vår planerade sjuksköterskebaserade infektionsmottagning (SIM) I arbetsuppgifterna ingår även tjänstgöring vid distriktsläkarjouren i Eksjö, omfattande vissa kvällar och helger.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du lugn, trygg och stabil med självinsikt. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och fokuserar på rätt saker samtidigt som du uttrycker en positiv attityd till arbetet och handlar i enlighet med fattade beslut. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi tror också att du värdesätter olikheter och arbetar bra med andra människor genom att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt och att du har intresse och vilja av att hjälpa andra genom att leverera lösningar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Hos oss är ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar viktiga och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter! Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Åsa Fast, tfn 010-243 31 72 eller mobil 072-243 18 51 alternativt verksamhetschef Göran Runesson, tfn 010-243 30 25 eller mobil 076-723 48 10. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Kristina Bergholtz, tel 072-545 85 38.

Sista ansökningsdag är den 31/7-2018.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb