Överläkare/specialistläkare psykiatri

Psykiatriska kliniken, Värnamo sjukhus

Vill du bli en del av teamet vid Psykiatriska kliniken?. Hos oss får du arbeta i en ”lagom stor” organisation med patienter i alla åldrar inom hela det psykiatriska området. Här har vi en nytänkande och engagerad ledning som satsar på kompetensutveckling och vidareutbildning för medarbetare. Närheten till alla verksamhetsdelar och teamarbetet gör arbetet både intressant och utvecklande.

Vi söker

Vi söker överläkare/specialistläkare till vår allmänpsykiatriska vårdavdelning vid Värnamo sjukhus. En trivsam arbetsplats i nyrenoverade lokaler i en verksamhet som har nära till allt. Vi ser gärna att du har arbetat inom svensk sjukvård och når upp till svenska C i tal och skrift. Du har körkort för bil.

Vi erbjuder dig

Psykiatriska kliniken i Värnamo är en välfungerande klinik med många trogna, erfarna medarbetare blandat med engagerade nyanställda. Vi erbjuder dig tillsvidareanställning, heltid med stora möjligheter till individuell anpassning. Här finns öppenhet för flexibla lösningar avseende arbetsinnehåll och utformning av arbetet, t ex möjlighet till kombinationer inom andra psykiatriska områden. Det här får du arbeta med Som överläkare hos oss kommer du att arbeta med kvalificerat behandlings- och utredningsarbete. Du ansvarar för vår vårdavdelning. Som psykiater är du en viktig del i klinisk och administrativ processutveckling. Du medverkar även vid klinikens jour- och beredskapsarbete. Du handleder underläkare på avdelningen. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Du är trygg, stabil och har självinsikt samt delar våra grundläggande värderingar. Du har förmågan att arbeta självständigt, tar ansvar för din uppgift och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra med andra människor, såväl i team som i individuellt arbete, har gott omdöme och verkar för ett gott samarbetsklimat. Du strukturerar ditt arbete väl och är flexibel. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du skapar engagemang och delaktighet. Du har förmåga att fatta snabba beslut och agerar utifrån dessa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

I klinikens vision har vi sammanfattat vårt huvudmål ”Att erbjuda bästa möjliga psykiatriska vård, byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet, så att kliniken blir patientens förstahandsval vid behov av specialiserad psykiatrisk vård”. Varje del av vårt arbete syftar till att förbättra den psykiska hälsan, ge en god upplevelse av vården och samtidigt vara kostnadseffektiva. En förutsättning för detta är en hållbar och god arbetsmiljö, engagerade medarbetare och att ha trevligt och roligt tillsammans.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av läkarchef Christer Löwenberg, tfn 010-244 97 15, verksamhetschef David Rydin 010-24 49 742. Facklig företrädare för läkarföreningen är överläkare Lars-Olof Johansson, tfn 010-244 77 25. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 31 juli, rekryteringsarbetet kan komma att ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag eller andra annonsförsäljare. 

Sök jobbet som Överläkare/specialistläkare psykiatri Tillbaka till lediga jobb