Vårdadministratör

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Är du utbildad vårdadministratör med intresse för förbättringsarbete? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör som vill arbeta med oss i vårt team! Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde 20 augusti 2018 eller efter överenskommelse. Då resor kan förekomma i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett sammansvetsat och positivt arbetsteam. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör kommer du att arbeta med administrativa uppgifter på kvinnoklinikens förlossningsavdelning och på kvinnoklinikens öppenvårdsmottagning. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat patientdokumentation, framtagande av statistik och deltagande i förbättringsarbete. Du tillhandahåller IT-stöd till vårdpersonalen.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du samarbetar bra med andra, är serviceinriktad och flexibel. Du har förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har intresse för processarbete samt för diagnoskodning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår utveckling ska styras av kunskap, erfarenhet och sunt förnuft där medarbetare är med och utvecklar. Vi ska erbjuda en god arbetsmiljö där medarbetarna mår bra, känner sig engagerade och stimulerade och våra värderingar ska vara grundade från ett humanistiskt perspektiv med allas lika värde.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Mette Malmgård, 010-244 73 03. Facklig företrädare för Vision är Anne-Maria Olsson, 010-244 73 31. Sista ansökningsdag är den 12 augusti 2018. Urval sker löpande och intervjuer genomförs vecka 33. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb