Sjuksköterskor

Psykiatriska kliniken

Erbjuder ett varierat arbete med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och våra arbetsplatser genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet. Är du ny i din yrkesroll erbjuder vi ett introduktionsprogram. Vi lär av varandra genom tvärprofessionella samarbeten där vi tar tillvara på klinikens samlade kompetens. Du kommer vara delaktig i planering och uppföljning av verksamheten.

Vi söker

Vi söker legitimerade sjuksköterskor, till våra slutenvårdsenheter och vår akutmottagning. Gärna med vidareutbildning inom psykiatri. Är du inte specialistsjuksköterska i psykiatri så ser vi gärna att du är intresserad av att läsa vidareutbildningen. Erfarenhet av psykiatri är positivt. Tjänsterna är tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöring enligt rotationsschema.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst på en klinik som är i en spännande utvecklingsfas. Vi söker dig som vill vara med och påverka vårt framtida arbete genom idéer och engagemang och vill vara med och utveckla vården för personer med behov inom det psykiatriska området. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling.

I Region Jönköpings län arbetar vi för en hållbar utveckling som är hälsofrämjande och jämlik. Du som vill arbeta hos oss agerar klimatsmart och har ett klokt resurstänkande. Det ger bra förutsättningar för en sund livsmiljö och ett bra liv i ett attraktivt län.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Slutenvårdens enheter består av 6 avdelningar och en akutmottagning;

PIVA- PIVA är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med 16 platser fördelat på 2 enheter en PIVA del med 6 platser och en akutpsykiatrisk avdelning med 10 platser. Vi är en länsavdelning med hela länet som upptagnings område.

Avd C- Rättspsykiatrin i Jönköpings Län är centrerad till Länssjukhuset Ryhov. Vi har 12 vårdplatser samt en öppenvårdsenhet som arbetar mot hela länet. Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig för ett antal patienter. Hos oss får du möjlighet till ett spännande och stimulerande arbete.

Avd E- Beroendevårdens slutenvårdsavdelning. Länsresurs(arbetar mot 13 kommuner) med 16 vårdplatser. Akutavdelning med dygnet runt intag. Medicinsk avgiftning för patienter med alkohol-, narkotika och/eller läkemedelsberoende. Förutom medicinsk avgiftning erbjuder vi motivationsarbete och Nada akupunktur. Vi erbjuder alla patienter etablering av öppenvårdskontakt alternativt återknyta till redan befintlig.

Avd F- Är en slutenvårdsavdelning med 16 vårdplatser som tar emot patienter från 18 år och uppåt med varierad psykiatrisk problematik. Hos oss har patienterna tillgång till behandlingsformer som stödjande samtal, läkemedelsbehandling, ECT-behandling, öron akupunktur, beröringsmassage mm.

Avd H- Tar emot patienter med allmänpsykiatrisk problematik. Avdelningen är dessutom specialiserad på gravida och nyblivna mammor i kombination med psykisk ohälsa. Vi har 16 vårdplatser och arbetet som sjuksköterska sker i team modulvis tillsammans med skötare.

Avd G- är en psykosavdelning. Vi vårdar personer över 18 år med psykossjukdom. Vi arbetar i vårdlag bestående av sjuksköterskor och skötare. Som sjuksköterska på vårdavdelningen har du omvårdnadsansvar för inneliggande patienter. Omvårdnadsarbete och behandling utformas i samverkan med psykosvårdens öppenvårdsteam samt kommunens olika verksamheter.

PAE- består av en akutmottagning och ett mobilt team. På mottagningen kommer du tillsammans med kollegor arbeta med telefonrådgivning, bedömning och prioritering av akutpatienter. Psykiatriska vårdjouren arbetar med hög tillgänglighet i patientens vardag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av bedömningar via telefon eller hembesök. Båda teamen har ett stort kontaktnät, både inom kliniken och på sjukhuset, men även externt med t ex. polis, räddningstjänst och socialtjänst. En viktig del i arbetet är att hålla en god servicenivå för patienter och samarbetspartners.

För att du ska trivas hos oss

Har du förmåga att behålla lugnet i stressiga situationer och kan snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är trygg i din yrkesroll och har mod att agera i pressade situationer. Som person är du lugn, nyfiken, nytänkande, har en öppenhet för samarbete och brinner för att skapa en god stämning samt att hjälpa andra. Förmåga att dela med sig och ta tillvara sina kollegors kompetens är något vi värdesätter högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

PIVA- Kontakta vårdenhetschef Helena Isaksson 010-242 31 42 Avd C- Kontakta vårdenhetschef Ulrika Wendel Hagstedt 010-242 23 47 Avd E- Kontakta vårdenhetschef Ulrik Wikström 010-242 30 52 Avd F- Kontakta vårdenhetschef Elin Ilvered 010-242 32 41 Avd H- Kontakta vårdenhetschef Kalle Forsman 010-242 33 79 Avd G- Kontakta vårdenhetschef Åsa Lindström 010-242 33 72 PAE- Kontakta vårdenhetschef Maria Berlin telefon 010-242 30 28

Ange i ansökan om det är en speciell enhet du är intresserad av att arbeta på

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Catarina Johansson, tfn 010-242 33 20.

Sista ansökningsdag är 19 augusti. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterskor Tillbaka till lediga jobb