Trainee/ST-läkare i allmänmedicin

Vårdcentralerna Bra Liv

Vi söker framtidens läkare! Brinner du för primärvård och allmänmedicin? Drömmer du om att få arbeta brett med hälso-och sjukvård i en verksamhet som arbetar med ständiga förbättringar, kompetensutveckling och med framtiden i fokus? Sök då tjänst som Trainee/ST-läkare hos oss! Vårdcentralerna Bra Liv är alltid intresserade och positiva till möten med nya medarbetare!

Vi söker

Dig som har läkarexamen från annat EU-land och har skickat in dina papper till socialstyrelsen för svensk läkarlegitimation. Dina språkkunskaper ska ligga på C1 nivå.

Vi erbjuder dig

Som Trainee inom Vårdcentralerna Bra Liv får du i början intensiv handledning kring dina patienter och i takt med att du blir mer erfaren minskar handledningsstödet till samma nivå som en ordinarie ST i allmänmedicin. Under hela din trainee/ST-period har du som stöd i din utbildning erfarna allmänspecialister som handledare och studierektorer.

Tillsammans med verksamhetschef gör ni efter 6-12 månader som Trainee, ett personligt ST-kontrakt som beskriver just din väg till specialist i allmänmedicin!

Du kommer att få ett brett nätverk och känna samhörighet såväl med din vårdcentral som med övriga läkare som utbildat sig till läkare utomlands. Ni träffas ½ dag per vecka under två terminer för gemensamma medicinska seminarier i noga utvalda ämnen. Utöver detta erbjuds du deltagande i vissa av AT-läkarnas utbildningar såsom akutmedicin, trauma, försäkringsmedicin, HLR och etik och bemötande.

Inom Vårdcentralerna Bra Liv ges du även möjlighet till kompetensutveckling genom gemensamma kompetenshöjande aktiviteter såsom årliga FAKTA-dagar (medicinska guidelines http://plus.rjl.se/fakta ) och andra aktiviteter inplanerade i din individuella kompetensutvecklingsplan.

Samverkan med Regionens forskning och utvecklingsenheter ger stora möjligheter till att utvecklas även inom forskning och ledarskap. På FOU-enheten finns disputerade allmänmedicinare som gärna stöttar dig i arbetet med projektarbete och om du önskar finns även möjlighet till forskning under din ST-tjänstgöring.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Så här gör du om du är intresserad

Ring eller maila oss så talar vi mer om dina önskemål!

Läkarstrateg: Mats Osbeck mats.osbeck@rjl.se tfn 070 620 26 71

HR-konsult: Helena Karlsson helena.karlsson@rjl.se tfn 070 588 26 09

Facklig företrädare för läkarförbundet Axel Petersson, tfn 010- 242 39 31.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Trainee/ST-läkare i allmänmedicin Tillbaka till lediga jobb