Cytodiagnostiker

Patologilaboratoriet/Laboratoriemedicin

Till Patologilaboratoriet på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping söker vi just nu en cytodiagnostiker med några års yrkeserfarenhet. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trevlig arbetsmiljö.

Varmt välkommen till oss!

Vi söker

Dig som är utbildad cytodiagnostiker med några års yrkeserfarenhet. Som person är du positiv och kommunikativ. I ditt arbete är du noggrann och ansvarsfull. Du är van att samarbeta och har lätt för att skapa nya kontakter och relationer. Du medverkar aktivt i utvecklingen av vår verksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att arbeta i grupp.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning heltid och dagtid. Tillträde efter överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med diagnostik av cytologiska prover. I arbetsuppgifterna ingår, förutom egen diagnostik av cervixcytologi och urincytologi, även förgranskning av allmäncytologiska prover. Vi arbetar med vätskebaserad cytologi (ThinPrep) och har startat med primär HPV-screening 1 februari 2018. Cervixcytologin är ackrediterad på laboratoriet.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta områdeschef Maria Kullman tfn 010-242 24 58 eller Athar Maty tfn 010-242 24 65 under perioden 18/7-10/8. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maya Toubia 010-243 52 70 och för SACO Gerd Gansberg 010-242 69 62.

Sista ansökningsdag är 180810.

Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Cytodiagnostiker Tillbaka till lediga jobb