Sjukgymnast/Fysioterapeut

Habo vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Vi söker en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut till vårt rehabteam gärna med erfarenhet från primärvård.

Vi erbjuder dig

Befattningen är ett vikariat på heltid till och med augusti 2018 med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som sjukgymnast hos oss får du ett roligt och stimulerande arbete! Du kommer att arbeta med bedömningar, utredningar samt vid behov behandling, rehabilitering och uppföljning av polikliniska patienter. Sjukgymnasterna fungerar som primär instans för problem från rörelse- och stödjeorganen, vilket ställer krav på självständigt arbete. Eftersom vi arbetar i team runt våra patienter innebär det mycket samarbete med övriga professioner på vårdcentralen.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du har god initiativförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, positiv attityd, servicetänk och engagemang och vi förutsätter ett professionellt arbetssätt och förmåga att organisera arbetet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta bitr verksamhetschef Malin Hördegård, tfn 010-242 48 55. Facklig företrädare för SACO är Malin Andersson, tfn 010-242 48 82.

Sista ansökningsdag är 2018-01-28. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjukgymnast/Fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb