Specialpedagog

Habiliteringscentrum/Hörselhabiliteringen

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog eller har annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Tillsvidareanställning, heltid med tillträde efter överenskommelse. Önskvärt är teckenspråkskunskap samt erfarenhet av arbete med personer med hörselnedsättning. Körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Vi erbjuder dig

Hörselhabiliteringens uppdrag är att erbjuda habiliterande och rehabiliterande insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Du erbjuds ett varierande arbete i ett arbetslag som känner stort engagemang, har god stämning och trivsel.

Det här får du arbeta med

Hörselhabiliteringen är till för personer i alla åldrar med hörselnedsättning, dövhet, dövblindhet, ljudkänslighet och/eller tinnitus samt andra hörselrelaterade funktionsnedsättningar. Som specialpedagog arbetar du i tvärprofessionellt team kring barn och ungdomar med hörselnedsättning. I dagsläget är tjänsten inriktad mot barn i åldern 0-6 år och deras nätverk. Vidare ger du som specialpedagog hörselrelaterade råd och stöd till barn och vårdnadshavare. I tjänsten ingår mycket samverkan med olika aktörer, såväl interna som externa, i syfte att stimulera barnets språkliga utveckling. Du informerar personal inom förskola/skola, i samverkan med länets olika kommunala hörsel-/ specialpedagoger. Barn- och ungdomsteamet ansvarar för föräldrautbildning och gruppverksamhet.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser gärna att du är självgående, flexibel och strukturerad samt har lätt för att skapa och bibehålla relationer. Du har också god samarbets- och kommunikationsförmåga samt drivs av det pedagogiska mötet med det yngre barnet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Karolina Glifford, tfn. 010-242 52 60 Facklig representant för Lärarförbundet är Maria Eriksson Moberg, tfn 010-242 43 97. Facklig representant för SACO, Karin Åhlin, tfn. 010-242 43 42.

Sista ansökningsdag är 2018-02-04. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialpedagog Tillbaka till lediga jobb