Distriktssköterska/sjuksköterska

Habo vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Habo vårdcentral, en välfungerande och hälsofrämjande vårdcentral, söker en distriktssköterska alt sjuksköterska med intresse för primärvård till teamet på distriktsläkarmottagningen.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och/eller vana att arbeta i Cosmic.

Det här får du arbeta med

Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Vi ser gärna att du har utbildning i, alternativt erfarenhet av, att arbeta med diabetespatienter. Viss kvälls- och helgtjänstgöring förkommer på primärvårdens gemensamma jourcentral i Jönköping. Dessutom kommer du, tillsammans med oss, att vara med och utveckla Habo vårdcentral till en fortsatt attraktiv vårdcentral för personal och patienter.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, flexibilitet och engagemang. Du förstår vikten av ett gott bemötande och du är kommunikativ med en personlig mognad och en balanserad varm framtoning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Malin Hördegård, tfn 010-242 48 55 eller verksamhetschef Josette Troon, tfn 010-242 48 11 Facklig företrädare för vårdförbundet är Helena Isaksson-Meuchas, tel 010-242 48 20.

Sista ansökningsdag är 2018-01-31. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb