IT-arkitekt

Analys och design

Är du IT-arkitekt och vill ingå i ett team bestående av inspirerande, roliga och kreativa människor? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker

Vi söker nu ytterligare en IT-arkitekt till IT-centrums arkitekturgrupp. Det är meriterande med dokumenterad IT-arkitekturutbildning. Vi vill att du har flerårig erfarenhet av arbete med IT-arkitekturfrågor samt både djupa och breda kunskaper om teknisk modellering och verksamhetsmodellering, arkitektur-, designmönster, standarder och ramverk.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett team med inspirerade arkitekter, där du får skapa nytta för en angelägen verksamhet. Hos oss får du arbeta med spännande arkitekturprojekt i ett komplext applikationslandskap. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna.

Det här får du arbeta med

Uppdraget som IT-arkitekt innebär att du genomför utredningar och tar fram lösningsförslag både genom att delta i projekt och löpande förvaltning, samt genom att du självständigt driver förstudier inom arkitekturområdet. Region Jönköpings Län arbetar med mycket avancerade IT-stöd i ett stort och komplext applikationslandskap. Ditt ansvar blir att tillsammans med vår arkitektgrupp, och under ledning av vår chefsarkitekt, tillse att vi har en god helhet och återanvändbara lösningsmönster.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss behöver du ha mycket god social kompetens och ett naturligt ledarskap med en ödmjuk framtoning. Du ska vara utåtriktad med mycket god kommunikativ förmåga. Du behöver även vara strukturerad, van att driva frågor framåt och ha god analytisk och pedagogisk förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta chefsarkitekt Ylva Linderstam 0703-98 08 20 eller enhetschef Anna Leo 072-509 91 21. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 010-242 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandroth tel. 010-242 65 54. Vill du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en dynamisk IT-miljö? Välkommen att söka jobbet via länken nedan senast den 26 januari. Ange löneanspråk i din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som IT-arkitekt Tillbaka till lediga jobb