Testledare

IT centrum

Har du ett genuint intresse för test och kvalitet? Vill du fortsätta utvecklas inom området tillsammans med kompetenta kollegor inom en verksamhet där vi har test och kvalitét som en naturlig del i våra uppdrag? Då är detta jobbet något för dig!

Vi söker

Vi söker nu testledare till enhet Analys och Design. På enheten arbetar vi med projekt- och förvaltningsledning, krav, arkitektur och test, där alla som arbetar med test ingår i vårt testteam som består både av konsulter och interna testledare och testare.

Du har högskoleutbildning inom IT eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har även en testledarutbildning inom antingen TMAP, ISTQB eller liknande. Du har några års erfarenhet av att arbeta med testledning samt erfarenhet inom kvalitetssäkring av komplexa IT-system. Erfarenhet av testning inom verksamhetsstödjande system och av att genomföra prestandatester är meriterande.

Vi erbjuder dig

Tjänsterna är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Uppdraget som testledare innefattar planering, utförande och uppföljning av främst integrations- och acceptanstestning av verksamhetsstödjande system. Det innebär också att arbeta med processrelaterade frågor och som ambassadör för testprocessen arbeta för implementering och uppföljning av denna. Uppdraget innefattar även kravställning på kvalitet och leverabler mot leverantör samt analys av inkommande testleverabler. Du har en koordinerande position i projekt och införandefasen. Våra kunder är slutanvändare, tekniker, projektledare och leverantörer.

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt att du har mycket god social kompetens. Du är utåtriktad och din kommunikativa förmåga är god. Du har en vilja och förmåga att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och du vill utvecklas tillsammans med vårt testteam. Du är processorienterad och strukturerad med förmåga att driva frågor framåt med god analytisk och pedagogisk förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta enhetschef Anna Leo 072-50 99 121. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 010-242 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandrot 010-2432 65 54. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 28 januari 2018. Ange löneanspråk i din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Testledare Tillbaka till lediga jobb