Sjuksköterska

Kirurgkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Kirurgavdelning B söker legitimerad sjuksköterska. Vi har nu möjlighet att erbjuda dig som är sjuksköterska en tillsvidareanställning på heltid antingen en dag- eller nattjänst, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Vi erbjuder dig

Jobbar du vid vår avdelning är du med och bidrar till ständig förbättring och utveckling för att höja kvaliteten på omhändertagandet av våra patienter. Vår vision är att erbjuda bästa möjliga kirurgiska vård och omvårdnad nu och i framtiden med kompetent och yrkeskunnig personal. Vi är en bra arbetsgrupp med god stämning och hög trivsel.

Det här får du arbeta med

Det huvudsakliga arbetet består av pre- och postoperativ omvårdnad men även att ta hand om patienter under olika utredningar och behandlingar. Hos oss kan vi erbjuda dig ett omväxlande och spännande arbete med utvecklingsmöjligheter inom kirurgin.

Detta värderar vi högt

Vi lägger stort värde på en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Vi ser även att du kan arbeta självständigt, är strukturerad och kan anpassa dig till ändrade förutsättningar. Erfarenhet av arbete med kirurgiska patienter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna vårdenhetschef Lisa Nyman telefon 010-242 13 10. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Martina Ahlberg telefon 010-242 13 70 och Christian Farman telefon 010-242 13 80.

Sista ansökningsdag är den 2018-01-31. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Vi tillämpar löpande intervjuer under rekryteringstiden.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb