Maskör

Smålands Musik och Teater

Vi söker

Smålands Musik och Teater söker en maskör. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning. Tillträde fr.o.m. 1 aug 2018 eller efter överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Vi jobbar projektbaserat och därför kommer du i olika faser ha skiftande arbetsuppgifter. Tidigt i en produktion kommer du i samarbete med konstnärligt team arbeta dagtid med framtagning och tillverkning följt av föreställningsbundet arbete mestadels på kvällar och helger. Arbetet ställer höga krav på yrkeskunnande samt att kunna arbeta både självständigt och i grupp. Tillverkningsavdelningen består av kostym, rekvisita/attribut, mask och verkstad där vi jobbar gränsöverskridande och avdelningen genomsyras av bra samarbete och god atmosfär.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är utbildad maskör eller har motsvarande flerårig dokumenterad kompetens inom yrket. Du behärskar svenska och engelska i både i tal och skrift och har grundläggande datorkunskap. Tidigare erfarenhet av arbete på teater är meriterande.

Som person är du kreativ, självgående med god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2018. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan. Vid frågor kontakta: Tillverkningsteknisk chef Jonas Bengtsson Mobil: 0703882132 E-post: jonas.bengtsson@smot.se

Ordförande i TF Rickard Andersson Mobil: 070-568 41 27 E-post: rickard.andersson@smot.se

Maskör Nina W-Larsson Mobil: 076-630 90 38 E-post: nina.larsson@smot.se

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Maskör Tillbaka till lediga jobb