Verksamhetschef

Eksjö och Mariannelunds vårdcentraler

Nyfiken på nya spännande utmaningar? Drivs du av utveckling och möjlighet att påverka? Brinner du för primärvårdens frågor? Sök då tjänsten som verksamhetschef för Eksjö och Mariannelunds vårdcentraler!

Vi söker dig som är en engagerad ledare med drivkraft att utveckla en primärvård i förändring och som tillsammans med oss vill bidra till omtanke, helhet och kvalité för våra patienter!

Vi erbjuder dig

Som verksamhetschef hos oss erbjuds du ett gott stöd och samarbete med ledningsgruppen på våra vårdcentraler, med biträdande verksamhetschef och fyra första linjens chefer. På vårdcentralerna finns även medicinsk rådgivare som stöd.

Som verksamhetschef har du en given och viktig plats i Bra Livs ledningsgrupp där vi tillsammans driver, marknadsför och utvecklar primärvårdens frågor. Du får även möjlighet att delta i chefsnätverk för vårdcentralerna på Höglandet. I din chefsroll får du professionellt stöd från Bra Livs ledningsstab inom områdena kommunikation, HR, ekonomi och utvecklingsfrågor. Du erbjuds även en individuell introduktionsplan utifrån dina förutsättningar med bland annat möjlighet till mentor/handledning, deltagande i reflektionsgrupp samt i olika utvecklings-och utbildningsprogram relaterat till Bra livs strategiska mål för chefers kompetensutveckling.

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

I rollen som verksamhetschef har du ett stimulerande övergripande ansvar för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du arbetar aktivt med verksamheten utifrån regionens budget- och flersårsplan där du omvandlar mål till handlingsplaner, följer upp utfall och agerar vid avvikelser. Som chef hos oss omsätter du Bra Livs visioner och strategier till handling på ett mål-och resultatinriktat sätt.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i din roll som verksamhetschef ser vi att du stimuleras av utvecklings- och förändringsarbete. Du är en driven, modig och stabil ledare. Du kan på ett tydligt och lyhört sätt kommunicera din viljeinriktning och entusiasmerar och engagerar dina medarbetare. Du trivs med att jobba strategiskt och blicka mot framtiden där du har god förmåga till helhetssyn och ser både verksamhetens, patienternas och våra olika professioners behov.

Som person är du en positiv värdebärare som månar om en hälsofrämjande arbetsmiljö där arbetsglädje, trivsel, samverkan och goda relationer är viktigt för dig. Vi ser att du har en högskolexamen inom hälso-och sjukvård samt erfarenhet av arbete inom området. Vi ser även att du har väldokumenterad erfarenhet av tidigare chefs-och ledaruppdrag. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På Eksjö och Mariannelunds vårdcentraler är vi måna om våra patienter och om att kunna erbjuda bästa möjliga vård. I vår planering finns just nu spännande utvecklingsprojekt, bland annat kring mottagningsarbete och triagering till rätt vårdnivå. Hos oss är samverkan viktigt där vi har ett gott samarbete med kommun, kliniker och hemsjukvård kring våra patienter. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tel 010-242 67 11 alternativt 076-724 45 39. Fackliga företrädare för Läkarföreningen är Axel Petersson, tel 036- 32 39 31, för Kommunal Birgitta Svensson, tel 010-243 59 95, för SACO Irene Tengberg Herrstedt, tel 036- 32 44 64, för Vision Christina Flodén, tel 036- 32 21 72 samt för Vårdförbundet Eva Georgsson, tel 070- 329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 28/1. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetschef Tillbaka till lediga jobb